Αθλητισμός | 16.10.2019 08:58

Σάκκαρη: Επέστρεψε μετά από ενάμιση μήνα αλλά άντεξε ένα σετ (vid)

Newsroom

Η τελευταία εμφάνιση της Μαρίας Σάκκαρη έγινε στο US Open στις 30 Αυγούστου και επέστρεψε στα κόρτ της Μόσχας. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια (Νο29) παρότι προηγήθηκε 1-0 σετ γνώρισε την ήττα από την Ρωσίδα Αναστασία Παβλιουτσένκοβα (Νο40) με 5-7, 6-1, 6-3 και αποκλείστηκε πρόωρα.

T

Το 1ο σετ παρότι δεν ξεκίνησε καλά για τη Σάκκαρη καθώς η Ρωσίδα τενίστρια έκανε μπρέικ στο 5ο γκέιμ και προηγήθηκε 3-2, η Ελληνίδα τενίστρα βρήκε τα πατήματα της και πέρασε στην αντεπίθεση. Απάντησε με δικό της μπρέικ για το 3-3 και στη συνέχεια εκμεταλλεύτηκε το σερβίς της και πήρε το προβάδισμα 4-3, ενώ στο 6-5 έκανε και δεύτερο μπρέικ και πήρε το σετ 7-5.

Δείτε δύο ωραίους πόντους από τη Μαρία Σάκκαρη...

T
T

Από 2ο σετ η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε. Η Ανασταστία Παβλιουτσένκοβα πέρασε στην αντεπίθεση και η Σάκκαρη έδειξε μακριά από τον καλό της εαυτό. Η Ρωσίδα μπήκε δυνατά και με μπρέικ στο σερβίς της Σάκκαρη ενώ ακολούθησε και νέο μπρέικ στο 3ο γκέιμ. Με ένα ακόμα μπρέικ στο 7ο γκέιμ η Παβλιουτσένκοβα ισοφάρισε 1-1 σετ.

T

Ο αγώνας οδηγήθηκε στο τρίτο σετ όπου η Παβλιουτσένκοβα μπήκε και πάλι δυνατά με μπρέικ στο 1ο γκέιμ και προβάδισμα 1-0. Αμεση ήταν η απάντηση της Σάκκαρη με δικό της μπρέικ στο 2ο γκέιμ για το 1-1 αλλά η Ρωσίδα έδειξε να έχει μεγαλύτερες δυνάμεις και με πιο αποτελεσματικό σερβίς πήρε τους κρίσιμους πόντους. Με δεύτερο μπρέικ στο 6ο γκέιμ ξέφυγε 4-2 και αργότερα με 5-2 εκμεταλλευόμενη το σερβίς της. Η Σάκκαρη μείωσε σε 5-3 και είχε δύο μπρέικ πόιντ για να μειώσει σε 5-4 αλλά δεν τα κατάφερε. Η Παβλιτσένκοβα από το 15-40 επανήλθε και πήρε τη νίκη 6-3 και 2-1 σετ.

T

Μαρία ΣάκκαρηWTA ΜόσχαΑνασταστία ΠαβλιουτσένκοβαΤένιςΣπορ