Αθλητισμός | 07.01.2020 16:45

Κύπελλο Ελλάδας: Οριστική αναβολή στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ για λόγους ασφαλείας!

Newsroom

Με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη κατόπιν αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και εισήγησης της ΔΕΑΒ αναβλήθηκε ο αυριανός αγώνας Κυπέλλου (Tετάρτη 8/1) ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και την ΑΕΚ υπό τον φόβο συνάντησης οπαδών της «Ένωσης» με αυτούς του Ολυμπιακού, που παίζει στην Καλαμάτα.

Η ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αναφέρει:

«Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, αναβάλλεται η διεξαγωγή του προγραμματισμένου για αύριο, Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, ποδοσφαιρικού αγώνα Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ για το Κύπελλο, κατόπιν αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και εισήγησης της ΔΕΑΒ, για λόγους διασφάλισης της δημόσιας τάξης».

Υπήρχαν πληροφορίες για ραντεβού θανάτου

Νωρίτερα το SDNA είχε αποκαλύψει την επιστολή του Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή της Πελοποννήσου προς τον υφυπουργό Αθλητισμού με την οποία ζητεί την αναβολή και τη χρονική μετάθεση ενός εκ των δύο αγώνων.

Στην επιστολή υποστηρίζεται ότι σε γνώση της αστυνομίας υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι «ικανός αριθμός οπαδών της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, που θα μεταβούν την ίδια ημέρα σε Τρίπολη και Καλαμάτα αντίστοιχα, σχεδιάζουν να συμπλακούν στην Εθνική οδό ή σε άλλο μέρος, όπως είχε επαναληφθεί στον περασμένο Απρίλιο στα διόδια Τραγάνας της Εθνικής Οδού».

Λευτέρης ΑυγενάκηςΑστέρας ΤρίποληςοπαδοίποδόσφαιροΑΕΚΚύπελλο ΕλλάδαςΟλυμπιακός