Αθλητισμός | 13.03.2020 16:34

Ο «δράκος» του ελληνικού αθλητισμού Παναγιώτης Γιαννάκης κάνει τη μεγάλη επιστροφή

Newsroom

Η βόμβα έσκασε! Ο «δράκος» του ελληνικού αθλητισμού κάνει τη μεγάλη επιστροφή, καθώς έρχεται ξανά στο προσκήνιο για να ενταχθεί σε μια μεγάλη ομάδα με ιστορία και εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς. Οι πληροφορίες ότι η μεγάλη συμφωνία ήταν στα σκαριά επιβεβαιώθηκαν. Κι ο κύβος ερρίφθη καθώς ο Παναγιώτης Γιαννάκης υπέγραψε συμβόλαιο σε ρεύμα και σε φυσικό αέριο με την κορυφαία ομάδα ενέργειας, την ομάδα της ZeniΘ.

Ο θρύλος του μπάσκετ, ο οποίος έχει γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στο άθλημα αποτελώντας παράλληλα έναν αθλητή-προπονητή πρότυπο στον ελληνικό αθλητισμό, ενώνει τις δυνάμεις του με την κορυφαία ομάδα της ZeniΘ σε μια σπουδαία συνεργασία. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο έχοντας στο πλευρό του την κορυφαία ομάδα της ZeniΘ: Νατάσα Σκαρλάτου, PR, Sponsorships & Promotional Activities Specialist, Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Μarketing & Επικοινωνίας και Federico Regola, CEO της ZeniΘ.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης υπογράφει με την κορυφαία ομάδα της ZeniΘ: Νατάσα Σκαρλάτου, PR, Sponsorships & Promotional Activities Specialist, ZeniΘ Ι Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Μarketing & Επικοινωνίας, ZeniΘ Ι Παναγιώτης Γιαννάκης, Προπονητής  Ι Federico Regola, CEO της ZeniΘ, υπογράφουν το συμβόλαιο.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, Προπονητής, ανήκει πλέον στην κορυφαία ομάδα της ZeniΘ.

Νατάσα Σκαρλάτου, PR, Sponsorships & Promotional Activities Specialist, ZeniΘ Ι Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Μarketing & Επικοινωνίας, ZeniΘ Ι Παναγιώτης Γιαννάκης, Προπονητής  Ι Federico Regola, CEO της ZeniΘ, ανακοινώνουν την κορυφαία συνεργασία

Παναγιώτης Γιαννάκης