Πανεύκολα σνακ με καλαμποκάλευρο και τριμμένο, ξερό κρεμμύδι
![Εικόνα: Χριστίνα Τσαμουρά](http://cdn.ethnos.gr/imgHandler/875/1b175dc0-497e-4bf2-93b2-1fb70efef685.jpg)
Εκτέλεση
- Ανακατεύετε όλα τα στερεά υλικά μαζί. Χτυπάτε τα αυγά και τα προσθέτετε στο μείγμα με το αλεύρι. Ανακατεύετε να αφομοιωθούν.
- Συνεχίζετε το ανακάτεμα προσθέτοντας λίγο λίγο και το γάλα μέχρι να αποκτήσετε έναν παχύρρευστο, πηχτό χυλό.
- Μοιράζετε το μείγμα στη φόρμα με τις θήκες για ατομικά κεκάκια (των 12 θέσεων). Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200° C για 25'.