Τηλεόραση | 10.02.2021 21:38

Survivor 4 αποχώρηση: Ο Δημήτρης Μακρόπουλος σβήνει τη δάδα του από το ριάλιτι

Newsroom

Σήμερα, είναι η δεύτερη φορά που η «Μπλε» ομάδα θα αποχωριστεί ένα μέλος της από το «Survivor 4». Η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν η πρώτη προτεινόμενη προς αποχώρηση και στο χθεσινό συμβούλιο ψηφίστηκαν άλλοι δύο παίκτες της «Μπλε» ομάδας. O Chris Σταμούλης και ο Δημήτρης Μακρόπουλος είναι οι παίκτες που ολοκλήρωσαν την υποψήφια τριάδα για αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τα spoiler, o παίκτης που θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο είναι ο Δημήτρης Μακρόπουλος. Ο 30χρονος γεωπόνος από την Αθήνα εργάζεται σε γνωστή καπνοβιομηχανία. Η συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης ήταν κάτι που το ήθελε εδώ και χρόνια. Ασχολείται εντατικά με το crossfit και τον χειμώνα με το snowboard, ενώ μεγάλη του αγάπη είναι και οι καταδύσεις. Αντίθετα, δεν έχει καμία εμπειρία με τον στόχο.

Φεύγοντας, άφησε πίσω του το κρεβάτι του, τον πατέρα του, τη δουλειά του και το μεταπτυχιακό του. Μπήκε στο «Survivor 4» επειδή ήθελε να κερδίσει το έπαθλο και την αναγνωρισιμότητα.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δημήτρης Μαρκόπουλος βρέθηκε μπροστά από τις κάμερες, καθώς πριν από λίγο καιρό είχε πάρει μέρος στο «Ρουκ Ζουκ», το οποίο παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1.

Survivor 4αποχώρησηSurvivorΣΚΑΪ