Τηλεόραση | 03.11.2023 18:05

Ερωτας Φυγάς: Η εξαφάνιση της Μαργέτας έχει σκορπίσει τον πόνο σε όλη την οικογένεια - Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Newsroom

Καταιγιστικά είναι τα επόμενα επεισόδια στη σειρά «Ερωτας Φυγάς» του OPEN. Η σειρά, που προβάλλεται καθημερινά στις 20:00, έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές, οι οποίοι ανυπομονούν να μάθους τις εξελίξεις. Ανατροπές έρχονται, μυστικά αποκαλύπτονται, ενώ το πάθος και ο ρομαντισμός δε λείπει. Ένα από τα ιδιαίτερα στοιχεία σε αυτή τη σειρά είναι ότι κάθε χαρακτήρας έχει μία ανθρώπινη πλευρά, δεν υπάρχουν καλοί και κακοί. Ο καθένας αντιμετωπίζει τα δικά του προβλήματα, τους δικούς του δαίμονες, τις δικές του ανασφάλειες και τις δικές του φιλοδοξίες.

Στο αποψινό επεισόδιο, ο Ιάσονας σημαδεύει τον Στέφανο και είναι έτοιμος να τον σκοτώσει. Η σωτήρια επέμβαση του Μάρκου όμως, δίνει την ευκαιρία στον Ιάσονα να μάθει την αλήθεια για το παρελθόν των οικογενειών τους. Την ίδια ώρα, η Μαργέτα αγνοείται και τα προσωπικά της αντικείμενα, που βρίσκονται κοντά στο ποτάμι, κάνουν τους πάντες να φοβούνται για το χειρότερο.

Λίγο νωρίτερα, ο Κοντογιάννης έχει μάθει από την ίδια τη Μαργέτα για το παρελθόν του πατέρα του και το φρικτό μυστικό που έκρυβε. Εντωμεταξύ, η Νότα που βρίσκεται εκτός εαυτού, προσπαθεί να αρπάξει τον μικρό Στεφανάκο και να φύγει, αλλά την εμποδίζει ο Νικόλας που πληρώνει το τίμημα. Η Γεωργία ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το Κιάρι, αλλά καταλήγει στο νοσοκομείο.

Η εξαφάνιση της Μαργέτας έχει σκορπίσει τον πόνο σε όλη την οικογένεια, η οποία κάνει τα πάντα για να τη βρει. Συγχρόνως, η σχέση του Ιάσονα και του Μάρκου αλλάζει μορφή, ενώ η Αλεξάνδρα έχει για πρώτη φορά στο σπίτι της εκτός από τα δικά της παιδιά και το παιδί του Μάρκου.

Όσο η Γεωργία παραμένει αναίσθητη στο νοσοκομείο, η Ρηνιώ έρχεται αντιμέτωπη με τη δύσκολη απόφαση αν θα συνεχίσει τη σχέση της με τον Νικόλα ή όχι. Άραγε θα δώσει κάποιος μάρτυρας πληροφορίες για την εξαφάνιση της Μαργέτας; Ποιο είναι το χαρμόσυνο νέο που θα ανατρέψει για πάντα την κατάσταση στο σπίτι του Στρατή;

OPENειδήσεις τώραεπεισόδιαΈρωτας Φυγάς