Τηλεόραση|25.07.2024 18:00

Δανάη Παππά: «Η Χλόη ανακαλύπτει τον εαυτό της και θα απομυθοποιηθεί πολλά πράγματα στον Αγιο Έρωτα»

Newsroom

Ο «Αγιος έρωτας» έρχεται στον Alpha για να γίνει η νέα καθημερινή μας συνήθεια, μ' εξαιρετικούς πρωταγωνιστές και μια συναρπαστική ιστορία που θα αγαπήσουμε.

Η άφιξη του νέου ιερέα και καθηγητή θεολογίας αναστατώνει τους κατοίκους μιας μικρής πόλης. Η παρουσία του σε αυτό τον τόπο, σίγουρα, δεν είναι τυχαία. Κανείς, όμως, δε γνωρίζει τον πραγματικό λόγο. Ο ίδιος εκτός από νιάτα, γοητεία και ανοιχτές ιδέες, έχει και καλά κρυμμένα μυστικά. Όταν ο δρόμος του συναντηθεί με την Χλόη, τη μικρή κόρη του ισχυρότερου και πλουσιότερου άντρα της περιοχής, τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο περίπλοκα. Η Χλόη είναι η αδυναμία του πατέρα της με τον οποίο, όμως, θα έρθει σε σύγκρουση όταν θελήσει να ακολουθήσει την καρδιά της.

Το ρόλο της Χλόης υποδύεται η αγαπημένη Δανάη Παππά. Όπως λέει η ίδια, ο ρόλος αυτός αποτελεί μια πρόκληση: «πιστεύω πως ο ρόλος της Χλόης είναι μια πρόκληση και λόγω ηλικίας -η Χλόη είναι μια νεότερη κοπέλα από εμένα- και λόγω εποχής. Θέλω πολύ να δω πώς υπάρχω σε μια τέτοια συνθήκη και χαίρομαι γι’ αυτή την ενδιαφέρουσα πρόκληση και οπτική».

Και συνεχίζει: «πρόκειται για μια σειρά εποχής, η οποία κινείται χρονικά στη δεκαετία του ’50. Μια εποχή για την οποία έχω ακούσει πολλά, αλλά δεν την έχω ζήσει και για εμένα ήταν ένα δέλεαρ. Επίσης, σημαντικός παράγοντας για τη συμμετοχή μου στη σειρά, ήταν όλοι οι συντελεστές με τους οποίους ήθελα πολύ να συνεργαστώ».

Όσο για το χαρακτήρα της θα πει: «η Χλόη είναι η κόρη του προύχοντα του χωριού. Μια νεαρή κοπέλα, η οποία είναι ερωτευμένη. Η Χλόη, λοιπόν, θ' ανακαλύψει τον εαυτό της και θα απομυθοποιήσει πολλά πράγματα και ανθρώπους στη ζωή της».

Δανάη ΠαππάAlphaΆγιος Έρωτας