Τηλεόραση|10.08.2024 12:31

Η Μάγισσα - Φλεγόμενη Καρδιά: Η Μαρία Κίτσου αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες για το νέο της ρόλο

Newsroom

Το πρίκουελ «Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά» με τη Μαρία Κίτσου στον πρωταγωνιστικό ρόλο είναι προ των πυλών και τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ και κάποιες μέρες. Η κάμερα του ΑΝΤ1 συνάντησε την ηθοποιό που το κοινό θα δει ως Πανδώρα Μοντιλιάνι και έδωσε αρκετές λεπτομέρειες για τη νέα σειρά.

Μέσα από τα δικά της μάτια η Μαρία Κίτσου εξήγησε τι θα δουν οι τηλεθεατές τον προσεχή χειμώνα, ενώ περιέγραψε με λίγα λόγια πόσο τυχερή νιώθει με τη συνεργασία της με τον σκηνοθέτη, Λευτέρη Χαρίτο.

«Με τον Λευτέρη συνεννοούμαστε με τα μάτια. Είναι σαν να γύρισα σε μια γνώριμη αγκαλιά ενός σκηνοθέτη που λατρεύω. Νιώθω πολύ χαρούμενη και τυχερή, νιώθω ότι γύρισα σπίτι μου» είπε αρχικά.

Η πρόταση για το ρόλο και ο χαρακτήρας που θα ενσαρκώσει

Σε ερώτηση για το πώς δέχτηκε την πρόταση για να πρωταγωνιστήσει στη σειρά, απάντησε: «Η πρόταση μου έγινε σε μια παράσταση της Μήδειας που έγινε το καλοκαίρι. Μου σιγοψιθύρισαν ότι σκοπεύουν να κάνουν κάτι σαν πρίκουελ και με είχαν στο μυαλό τους για τον ρόλο αυτό. Δεν μου είπαν πολλά πράγματα. Μου είπαν ότι θα είναι ένας αντιήρωας».

 

Οσο για το σενάριο, η ηθοποιός δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της. «Δεν μπορώ να κρύψω τη χαρά μου. Δηλώνω συγκλονισμένη για αυτό που έχω πάρει στα χέρια μου. Νομίζω θα καθηλώσει το κοινό μοναδικά. Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο!», δήλωσε

Τέλος, η Μαρία Κίτσου αποκάλυψε: «Το πρίκουελ ξεκινάει με την Πανδώρα και ήρωες που θα εισαχθούν στη σειρά και θα δουν πώς ξεκίνησε η κατάρα».

Μαρία Κίτσουτηλεοπτική σειράΜάγισσα