Viral|07.07.2024 10:59

Viral Παναθηναϊκός πάει χαρούμενος για διακοπές μετά το ευρωπαϊκό και... «καρφώνει» Αυγενάκη

Newsroom

Πανευτυχείς παραμένουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μετά την κατάκτηση του 7ου ευρωπαϊκού τροπαίου στο μπάσκετ με μία παρέα νεαρών να μην μπορεί να κρύψει την χαρά της για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας λίγο πριν αποχωρήσει για την Πάρο, όπου θα κάνει τις διακοπές της. Ένας από την παρέα μάλιστα μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ευχαρίστησε προσωπικά τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού γιατί του «έφτιαξε το καλοκαίρι» ενώ έριξε και καρφιά κατά του Λευτέρη Αυγενάκη 

Οι νεαροί επέλεξαν νησί των Κυκλάδων για να ξεδώσουν μετά από μια χρονιά κοπιαστική χρονιά. «Στην Πάρο πάμε, σαφώς, μετά από Πανελλήνιες μια απαιτητική χρονιά πάμε να σβήσουμε, να χαλαρώσουμε και ξεκινάει η φοιτητική ζωή. Πέρασα στην πρώτη μου επιλογή, Πολιτικές Επιστήμες εδώ στην Αθήνα», είπε ο βενιαμίν της παρέας.

Το «καρφί» στον Αυγενάκη

Σχολιάζοντας την επίθεση του τέως υπουργού σε υπάλληλο του αεροδρομίου, που προκάλεσε κοινωνική κατακραυγή, είπε όλο νόημα. «Βλέπετε ότι ήρθαμε νωρίς νωρίς επειδή αν αργήσουμε εμείς δεν μπορούμε να ρίξουμε και κανένα χαστούκι».

«Ευχαριστώ στον Γιαννακόπουλο»

Ο νεαρός, έσπευσε ακόμα, να ευχαριστήσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου, γιατί μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού μπορεί να λέει άνετα ότι είναι Παναθηναϊκός. «Να πούμε κι ένα ευχαριστώ στον κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο που μας έφτιαξε το καλοκαίρι και μπορούμε άνετοι να λέμε ότι είμαστε Παναθηναϊκοί», τόνισε ο νεαρός.

Δημήτρης ΓιαννακόπουλοςΛευτέρης ΑυγενάκηςΠαναθηναϊκόςΠάροςειδήσεις τώρα