Viral|11.08.2024 21:45

Τον τσάκισε ο χωρισμός: 24χρονος Κινέζος γέρασε απότομα μέσα σε 5 μήνες

Newsroom

Το γύρο του διαδικτύου έκανε η φωτογραφία ενός Κινέζου, ο οποίος άλλαξε δραματικά μετά από έναν δύσκολο χωρισμό καθώς αντί να δείχνει 24 φαίνεται τουλάχιστον κοντά στα 40!

Σύμφωνα με το odditycentral o Κινέζος έγινε viral μετά από βίντεο στο οποίο δείχνει την ταυτότητά του για να αποδείξει ότι ήταν γύρω στα 20 και όχι στα 40αρα καθώς φαίνεται ότι δεν το πίστευαν.

Η ζωή στο βουνό...τον σημάδεψε

Ο άντρας, που κατάγεται από την επαρχία Hebei της βόρειας Κίνας και έχει γεννηθεί το Δεκέμβριο του 2000, δήλωσε ότι άρχισε να γερνάει γρήγορα αφού πήγε στα βουνά για να καταπολεμήσει την κατάθλιψη που του προκάλεσε ένας χωρισμός. 

Μπορεί ο 24χρονος να βρήκε τη διαύγεια και την ηρεμία που έψαχνε, αλλά η πεντάμηνη εμπειρία άφησε ανεξίτηλα τα σημάδια στην εμφάνισή του.

Έκανε πρόωρη φαλάκρα του από την εκτεταμένη έκθεση στο άμεσο ηλιακό φως που κατέστρεψε τους θύλακες των τριχών του ενώ το δέρμα στο πρόσωπό του χαλάρωσε και ρυτίδωσε. Το μούσι το οποίο το άφησε για να προστατεύσει το πρόσωπό του από την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία τον κάνει επίσης να δείχνει κατά πολύ μεγαλύτερος.

«Τους έδειξα την ταυτότητά μου και τους είπα ότι γεννήθηκα μετά το 2000, αλλά κάποιοι άνθρωποι εξακολουθούσαν να μην με πιστεύουν», είπε ο νεαρός "θείος" για τις συναντήσεις του με τους περισσότερους ανθρώπους. «Μετά από λίγο καιρό, αποδέχτηκα ότι κάποιοι άνθρωποι απλά δεν μπορούν να πιστέψουν ότι είμαι ένας άντρας στις αρχές της δεκαετίας των 20».

Παρόλα αυτά, ο ηλικιωμένος 24χρονος δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να κάνει καμία αλλαγή, υποστηρίζοντας ότι αισθάνεται καλά με την εμφάνισή του.

χωρισμόςηλικίαΚίναειδήσεις τώρα