Πολιτική | 29.06.2023 16:49

Τσακαλώτος για Τσίπρα: «Κλείνει ένας σπουδαίος κύκλος, ανεξίτηλο το στίγμα στο κόμμα μας»

Newsroom

Με μία ανάρτηση ο Ευκλείδης Τσακαλώτος τοποθετήθηκε για τον Αλέξη Τσίπρα και τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε, ο παραιτηθείς πρόεδρος του ΣΥΡΙΖA, στη διαδρομή και την εξέλιξη του κόμματος της Αριστεράς.

Στην ανάρτησή του ο επικεφαλής της τάσης «Ομπρέλα», σημειώνει ότι, «κλείνει ένας σπουδαίος κύκλος για τον ΣΥΡΙΖΑ» ενώ αναφέρει ότι, η «πολιτική συγκρότηση, η αγωνιστικότητα και η εντιμότητα» του Αλέξη Τσίπρα «αφήνουν ανεξίτηλο το στίγμα τους στο κόμμα μας». Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, τέλος, σημειώνει ότι, το μήνυμα είναι «ένα και δυνατό: όλες και όλοι μαζί, ενωμένοι, για την ανασυγκρότηση».

«Σήμερα κλείνει ένας σπουδαίος κύκλος»

Σήμερα κλείνει ένας σπουδαίος κύκλος για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ένας κύκλος που μας έχει χαρίσει πολλούς λόγους να αισθανόμαστε περήφανοι και περήφανες. Όλους αυτούς τους λόγους περηφάνειας τους πιστώνεται προσωπικά και ο Αλέξης Τσίπρας. Η πολιτική του συγκρότηση, η αγωνιστικότητα και η εντιμότητά του αφήνουν ανεξίτηλο το στίγμα τους στο κόμμα μας. Το σημερινό μήνυμα είναι ένα και δυνατό: όλες και όλοι μαζί, ενωμένοι, για την ανασυγκρότηση.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αλέξης Τσίπραςειδήσεις τώραπαραίτησηΣΥΡΙΖΑΕυκλείδης Τσακαλώτος