Πολιτική | 07.08.2024 20:30

Χρυσοχοΐδης: «Ο Έβρος, είναι μία όαση σταθερότητας χάρη στην προσπάθεια της κυβέρνησης»

Newsroom

«Όαση σταθερότητας», την ώρα που, όπως είπε, η περιοχή μας «έχει ιδιαίτερα προβλήματα, έχει αστάθεια», χαρακτήρισε τον Έβρο και την Ελλάδα ευρύτερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Αλεξανδρούπολη, στο πλαίσιο της σημερινής επίσκεψής του στον Νομό.

Καταθέτοντας τους συναισθηματικούς, πολιτικούς, επιχειρησιακούς και εθνικούς δεσμούς, που έχει αναπτύξει (σ.σ. με τον Έβρο)στη διάρκεια των ετών, μέσω της συνεργασίας -όπως είπε- με τους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας στην περιοχή, για τη δημιουργία μίας νέας πραγματικότητας στην οριογραμμή του Έβρου, ο κ. Χρυσοχοΐδης δήλωσε ότι αυτή επιτεύχθηκε χάρη στις προσπάθειες «που έχει καταβάλει η ελληνική κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη θωράκιση του Έβρου και με τον φράχτη, με την προσθήκη προσωπικού, την εγκατάσταση νέων τεχνολογιών και τη συνεχή και διαρκή δουλειά που κάνουν οι Ένοπλες Δυνάμεις και η Ελληνική Αστυνομία και όλες οι υπηρεσίες της Ασφάλειας της χώρας».

«Ο Έβρος», υπογράμμισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, «είναι ασφαλής και η ασφάλεια αυτή θα συνεχιστεί να υπάρχει, την ώρα που όλο και περισσότερο οι πιέσεις εντείνονται από το περιβάλλον μας. Αλλά εμείς είμαστε αφοσιωμένοι στο καθήκον μας, να υπηρετούμε την ασφάλεια της χώρας, την ασφάλεια των συνόρων και την ασφάλεια των Ελληνίδων και των Ελλήνων».

Μιχάλης Χρυσοχοΐδηςειδήσεις τώραΈβρος