Πολιτική|20.08.2024 13:55

Ζωρζέτα Λάλη: Θα κρατήσω την έδρα – Καταγγέλλει απειλές

Newsroom

Αμετακίνητη από τη θέση που είχε διατυπώσει προ μηνών μέσω του ethnos.gr, εμφανίζεται η Ζωρζέτα Λάλη, διαμηνύοντας πως δεν πρόκειται να παραδώσει την έδρα της σε περίπτωση που ορκιστεί βουλεύτρια, ώστε να ανοίξει ο δρόμος προς τη Βουλή για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Σε δήλωσή της στο dnews.gr, η κ. Λάλη διαμηνύει πως θα κρατήσει την έδρα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:«Αν συντρέξουν οι συνταγματικές προϋποθέσεις, έχω σκοπό να τιμήσω την εμπιστοσύνη των εκλογέων στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας στο οποίο συμμετείχα, από τα έδρανα της Βουλής».

Η ίδια μάλιστα καταγγέλλει απειλές σε βάρος της ίδιας και της οικογένειάς της επικαλούμενη ανάρτηση του Νικόλαου Αυλιανού στη σελίδα της Αυγής στο facebook.

Ολόκληρη η δήλωση της Ζωρζέτας Λάλη στο Dnews έχει ως εξής:

«Όπως δήλωσα και τον περασμένο Μάρτιο, αν συντρέξουν οι συνταγματικές προϋποθέσεις, έχω σκοπό να τιμήσω την εμπιστοσύνη των εκλογέων στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας στο οποίο συμμετείχα, από τα έδρανα της Βουλής.

Επ’ ευκαιρία να σας πω ότι έλαβα, καθώς και η οικογένειά μου, απ’ ευθείας απειλή από τον κ. Νικόλαο Αυλιανό γιατί δεν δίνω την έδρα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Το έγραψε επώνυμα και με φωτογραφία στο site της ηλεκτρονικής Αυγής την περασμένη Τρίτη και όταν τον έψαξα στο FB διαφημίζει τις κυνηγετικές του ικανότητες, άρα οπλοφορεί. Θα έπρεπε η Αυγή και ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πιο προσεκτικοί στα όσα δημοσιοποιούν».

Βουλήειδήσεις τώραΣΥΡΙΖΑΣτέφανος Κασσελάκης