Κόσμος | 07.11.2018 10:17

Σε ψυχίατρο ο 13χρονος που φέρεται να σκότωσε την αδερφή του

Newsroom

Κατάθεση σε παιδοψυχίατρο έδωσε ο 13χρονος που φέρεται να μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 9χρονη αδερφή του. Εναντίον του 13χρονου, σύμφωνα με την αστυνομία, εκδόθηκε ένταλμα υποχρεωτικής νοσηλείας. Γι' αυτό ο 13χρονος μεταφέρθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας.

Τα ακριβή αίτια θανάτου της 9χρονης θα εξακριβωθούν από τη νεκροτομή που θα διεξαχθεί  Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας στην Κύπρο.

Συνθήκες δολοφονίας

Οι έρευνες της Αστυνομίας για εξιχνίαση των συνθηκών, κάτω από τις οποίες έγινε το άγριο φονικό συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.
Στα γραφεία του Τμήματος Ασφαλείας Λάρνακας κλήθηκαν και μετέβησαν για κατάθεση οι γονείς των δύο παιδιών, άτομα του φιλικού και οικογενειακού τους περιβάλλοντος καθώς και γείτονες.

Τους αστυνομικούς ειδοποίησε ο πατέρας του κοριτσιού, στους οποίους είπε ότι βρήκε το παιδί του αιμόφυρτο στο σπίτι τους στην περιοχή Άγιος Ιωάννης στη Λάρνακα. Στη σκηνή μετέβησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από το ΤΑΕ και την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, οι οποίες και εντόπισαν το κοριτσάκι με μαχαιριές στο σώμα του. Με ασθενοφόρο το κοριτσάκι διακομίσθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του ενώ ο 13χρονος μεταφέρθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας.

Τον τόπο του εγκλήματος απέκλεισαν οι αστυνομικοί και αμέσως άρχισαν έρευνες για την εξιχνίαση του εγκλήματος ενώ φέρεται ότι τα δύο αδέλφια, που εκείνη την ώρα ήταν μόνα τους στο σπίτι, καυγάδισαν προτού ο 13χρονος επιτεθεί με μαχαίρι στην αδελφή του. 

Κύπροςαστυνομία