Κόσμος|20.08.2024 12:37

Ναυάγιο πολυτελούς γιοτ στην Ιταλία: Σοκάρει η σύζυγος του επιχειρηματία Μάικ Λίντς - «Το σκάφος έγειρε»

Newsroom

«Ξυπνήσαμε γιατί ξαφνικά έγειρε το πλοίο», περιέγραψε, μιλώντας στη La Republica, η Άνγκελα Μπακάρις, σύζυγος του Βρετανού επιχειρηματία Μάικ Λίντς, που αγνοείται μετά τη βύθιση του πολυτελούς γιοτ, στο οποίο επέβαινε μαζί με άλλα 21 άτομα στα ανοιχτά της Σικελίας.

Η Άνγκελα Μπακάρις δήλωσε ότι όταν συνειδητοποίησαν ότι το σκάφος έχει πάρει κλίση δεν ανησύχησε και σηκώθηκε  να δει τι συνέβαινε, ώσπου ξαφνικά έσπασαν τα γυαλιά και επικράτησε σύγχυση στο πλοίο.

Νεροποντή έπληξε την περιοχή

Η ίδια μετακινείται με αμαξίδια, καθώς για να σωθεί στη διάρκεια του ναυαγίου περπάτησε με γυμνά πόδια πάνω θραύσματα γυαλιού, που της προκάλεσαν εκδορές.Τόσο ο σύζυγος της όσο και η 18χρονη αγνοούνται.

Το 56 μέτρων ιστιοφόρο ήταν αγκυροβολημένο στα ανοιχτά της ακτής του Πορτιτσέλο, στη Σικελία, όταν στις 5 το πρωί μια νεροποντή έπληξε την περιοχή, βυθίζοντας το κάτω από τα κύματα.

Στο πολυτελές σκάφος επέβαιναν δέκα μέλη του πληρώματος, ο Λίντς, η σύζυγος και η κόρη του, καθώς και εννέα άλλοι επισκέπτες, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της τράπεζας Morgan Stanley International, Τζόναθαν Μπλούμερ.

ειδήσεις τώρασκάφοςναυάγιοΣικελία