Κόσμος|10.09.2024 18:25

Σοκ στη Γαλλία: Νηπιαγωγός έδειρε 3χρονο κορίτσι μέσα στην τάξη – Την ψέκασε ενώ φώναζε «μαμά»

Newsroom

Σοκαριστικό βίντεο με περιστατικό σε νηπιαγωγείο στο Παρίσι, όπου δασκάλα χτυπάει 3χρονο παιδί και του ρίχνει υγρό στο πρόσωπο, κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο φαίνεται η δασκάλα να χτυπάει το τρίχρονο κορίτσι, ενώ στη συνέχεια το ψεκάζει με ένα άγνωστο υγρό στο πρόσωπο του, καθώς αυτό φωνάζει «μαμά».

Μάλιστα κάποια στιγμή στο βίντεο η δασκάλα χτυπάει στην πλάτη το κορίτσι και αυτό πέφτει στο πάτωμα.

Στο τέλος του βίντεο, απεικονίζεται η νηπιαγωγός να βάζει τιμωρία το κοριτσάκι στη γωνία ενός τοίχου και στη συνέχεια να ψεκάζει το πρόσωπό του μ΄ένα άγνωστο υγρό. Τότε ακούγεται να της λέει: «Εκεί, εκεί νιώθεις καλά»;

«Το παιδί υπέστη σοβαρό ψυχολογικό τραύμα»

Το αποτρόπαιο περιστατικό ήρθε στο φως από βίντεο που τράβηξε η μητέρα ενός συμμαθητή του κοριτσιού. Στη συνέχεια έσπευσε να τηλεφωνήσει στους γονείς της μικρής μαθήτριας που έπεσε θύμα.

Η οικογένεια του κοριτσιού υπέβαλε καταγγελία σε βάρος της νηπιαγωγού. Στην τάξη όπου έπεσε το ξύλο, βρέθηκε αντικαταστάτρια, δήλωσε η πρυτανεία στην εφημερίδα Le Parisien. Στο Γαλλικό Πρακτορείο, η κυρία Βανέσα Έντμπεργκλ επιβεβαιώνει ότι υπέβαλε καταγγελία στις 5 Σεπτεμβρίου σε αστυνομικό τμήμα του Hauts-de-Seine για την άσκηση βίας σε βάρος του παιδιού της: εναντίον ενός ευάλωτου ατόμου, σε σχολικό ίδρυμα και διαπράττεται από άτομο που εκτελεί δημόσια καθήκοντα.

«Το κοριτσάκι έχει υποβληθεί σε ιατρική εξέταση για την αξιολόγηση της ψυχολογικής της κατάστασης. Ο πρώτος γιατρός εκτίμησε ότι το «ψυχολογικό τραύμα που υπέστη το παιδί είναι σοβαρό», επειδή η μικρή δεν κοιτάζει τους άλλους στα μάτια ή το πρόσωπο και αρνείται να μιλήσει για την νηπιαγωγό της , σύμφωνα με την μητέρα του.

κοριτσάκιΓαλλίαΠαρίσινηπιαγωγείοειδήσειςειδήσεις τώρα