Σινεμά|30.07.2024 16:30

Erica Ash: Πέθανε η ηθοποιός του «Scary Movie» από καρκίνο

Newsroom

Την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 46 ετών, άφησε η ηθοποιός Ερικα Ας (Erica Ash), η οποια έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους που είχε στην ταινία «Scary Movie» και τη σειρά «Survivor’s Remorse».

Η δυσάρεστη είδηση ανακοινώθηκε από τη μητέρα της. «Με βαθιά λύπη ανακοινώνουμε τον θάνατο της αγαπημένης μας κόρης, αδερφής και φίλης Έρικα Ας (1977-2024). Μετά από μια μακρά και θαρραλέα μάχη με τον καρκίνο, έφυγε ειρηνικά περιτριγυρισμένη από τους αγαπημένους της.

Η Έρικα ήταν μια καταπληκτική γυναίκα και ταλαντούχος entertainer που άγγιξε αμέτρητες ζωές με το έντονο πνεύμα, το χιούμορ και το γνήσιο κέφι της για ζωή.

Η μνήμη της θα ζει αιώνια στις καρδιές μας. Είμαστε ευγνώμονες για τις ευγενικές εκφράσεις αγάπης και υποστήριξης κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου».

Η φίλη και συνάδελφός της, Loni Love, έγραψε στα social media: «Λυπάμαι που επιβεβαιώνω ότι η φίλη μου και συνάδελφος ηθοποιός, Ερικα Ας, έχει φύγει από τη ζωή… Η Ερικα ήταν ταλαντούχα και ξεκαρδιστική, είτε ήταν στη σειρά "Survivor’s Remorse" είτε στο "Madtv", έδινε πάντα τον καλύτερό της εαυτό στη δουλειά της. Ήταν πάντα εκεί… τώρα πια δεν είναι. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους θαυμαστές της».

 

Παράλληλα, ο Τζέιμι Φοξ ανέφερε ότι «αποκλείεται! Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό. Τόσο απίστευτο ταλέντο. Έφυγες πολύ νωρίς. Αναπαύσου εν ειρήνη Έρικα».

 

ηθοποιόςθάνατος