Ohja!, το νέο oyster bar της Πάρου
NewsroomΤα όστρακα έχουν την τιμητική τους στο Οhja! Paros, που άνοιξε το φετινό καλοκαίρι στη Νάουσα, με φόντο την παραλία του Αγίου Δημητρίου. Στεγασμένο σε ένα παλιό πέτρινο σπίτι, το νέο oyster bar, αδελφικό project των Sophia Luxury Suites στη Σαντορίνη, προτείνει μια σειρά από πιάτα βασισμένα στα φρούτα της θάλασσας και στα θαλασσινά σε έναν χώρο που δένει κλασικά, μοντέρνα και νησιώτικα στοιχεία.
Ο executive chef Νικόλαος Πυλαρινός, ο οποίος έχει εργαστεί σε εστιατόρια στη Γαλλία και στην Ελλάδα, συνδυάζει στο μενού του νέου αυτού χώρου στρείδια σε ποικίλες παραλλαγές με πιάτα όπως χτένια με φουαγκρά και μπισκ, αστακό με τσιπς πατάτας και τρούφα, βοδινό φιλέτο με τραγανό στρείδι και σάλτσα μπορντελέζ, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με κρασί ή κάποιο από τα κοκτέιλ της λίστας τους. Το δείπνο κλείνουν τάρτα σοκολάτας με καπνιστό παγωτό με ρικότα ή μια πάβλοβα με μύρτιλλα.
Ohja! Oyster & Cocktail Bar Παραλία Αγίου Δημητρίου, Νάουσα, Πάρος, τηλ. 2284053660, 6955301639. Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Κυριακή 18:00-1:00.
Φωτιά Εύβοια: Τεράστια οικολογική καταστροφή - Τι δείχνουν τα στοιχεία της υπηρεσίας Copernicus
Φωτιά Εύβοια-Ρουμάνοι πυροσβέστες στο ethnos.gr: Θα μείνουμε μέχρι να σβήσει και η τελευταία φλόγα
Φωτιά - Χαρδαλιάς: Η παραίτηση στο συρτάρι, η «καυτή» καρέκλα και τα ερωτήματα για τα εναέρια μέσα
- Η Μέρκελ... επιστρέφει με τα απομνημονεύματά της - Αναφορές και στην Ελλάδα του 2015
- Ρεύμα: Έρχεται νέος φόρος για τις επιδοτήσεις του χειμώνα - Δίχτυ προστασίας και στις επιχειρήσεις
- Φαρμακονήσι: Εντοπίστηκαν 19 μετανάστες - Αναζητείται ένα άτομο στη θάλασσα
- Το τελευταίο «αντίο» στον Δημήτρη Σούρα - Πλήθος κόσμου στην κηδεία του ψυχιάτρου