Food & Drink|22.08.2024 18:05

Baia Seaside Beach Bar Restaurant: Μια παραθαλάσσια εμπειρία για μοναδικές καλοκαιρινές μέρες και νύχτες

Newsroom

Σε απόσταση αναπνοής από την καρδιά της Ρόδου, στην παραλία Έλλη, μια από τις πιο διάσημες παραλίες του νησιού, το «Baia Seaside Beach Bar Restaurant» αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για ν' απολαύσετε κάθε στιγμή του καλοκαιριού! Μια παραθαλάσσια εμπειρία που δίνει στη χαλάρωση την πολυτέλεια που της αξίζει!

Με αισθητική που σε γαληνεύει και boho στοιχεία που σε κάνουν να νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε εξωτικό νησί, στο «Baia Seaside» η μέρα αρχίζει με μια πρωινή βουτιά στη θάλασσα του Αιγαίου κάτω από τον ελληνικό ήλιο, συνεχίζεται στο εστιατόριο, όπου μπορείτε να γευτείτε… καλοκαίρι δοκιμάζοντας από μια μεγάλη ποικιλία από ιδιαίτερα πιάτα και μοναδικές γεύσεις, καθώς κι ένα απίστευτο sushi selection και όλα αυτά συνοδεία δροσιστικών κοκτέιλ και επιλογών από μια πλούσια λίστα κρασιών!

Όμως και η νυχτερινή διασκέδαση στο νησί των Ιπποτών περνάει από «Baia Seaside». Ο ατμοσφαιρικός χώρος του προσφέρεται όχι μόνο για χαλαρά πρωινά και απογεύματα, αλλά και για ζωντανά βράδια, με live events τις Παρασκευές και τα Σάββατα και live shows έκπληξη!

«Το Baia Seaside είναι ένα all day comfort χώρος, με σούσι που μπορεί να απολαύσεις στην παραλία, δυναμωτικά πρωινά, και πιάτα από την ελληνική κουζίνα, με έμφαση στις μεσογειακές επιρροές και την εκλεπτυσμένη παρουσίαση των πιάτων» μας λέει η Δώρα Κωνσταντοπούλου, διευθύντρια του χώρου, που φέτος λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση.

«Μυλοκόπι με ρεβιθάδα και χόρτα σύβρασης, μοσχαρίσια tomahawk με side dishes και σάλτσες, καλαμάρι, χταπόδι, γαρίδα σαγανάκι και πολλές επιλογές για vegan είναι στα highlights πιάτα μας. Επίσης, διαθέτουμε μια πλούσια λίστα με κρασιά, από ελληνικούς και ξένους αμπελώνες και τα κοκτέιλ μας έχουν δημιουργηθεί για να συνοδεύουν και το φαγητό μας! Οι μετρ μας είναι πάντα πρόθυμοι να συμβουλεύσουν τους καλεσμένους μας ποια κρασιά και κοκτέιλ ταιριάζουν με τα πιάτα μας» προσθέτει η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Τα λεγόμενά της προσυπογράφει και ο σεφ Μιχάλης Χαραλάμπους, ο οποίος επισημαίνει ότι στόχος της ομάδας του «Baia Seaside» είναι ο πελάτης να καταλαβαίνει την αυθεντική γεύση του φαγητού, γι’ αυτό και οι τεχνικές που χρησιμοποιούν είναι πολύ απλές, με ωραία στησίματα και πολύ καλές πρώτες ύλες! «Θέλω να έρχονται οι καλεσμένοι μας και φεύγοντας να λένε ότι έφαγαν ένα πολύ νόστιμο φαγητό!» αναφέρει.

«Δουλεύουμε με τεχνικές και επιρροές από το εξωτερικό και με μια ομάδα που μπορεί να τις υποστηρίξει» προσθέτει ο σου σεφ, Μάρκος Κουλούμπρης.

Είτε θελήσετε ένα χαλαρό γεύμα, είτε ένα δείπνο στο ηλιοβασίλεμα ή απλώς ένα δροσερό ποτό, το Baia Seaside είναι το ιδανικό μέρος… Είναι ο ατμοσφαιρικός χώρος χαλάρωσης πλάι στη θάλασσα για συναρπαστικές καλοκαιρινές ημέρες και νύχτες!

Ρόδοςφαγητό