Ελλάδα | 16.01.2019 15:11

Μπουτάρης: Ο Ψωμιάδης είναι πρόστυχος

Τίμος Φακαλής

Πρόστυχο χαρακτήρισε τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, σχολιάζοντας την παραπομπή Ψωμιάδη για τον ξυλοδαρμό του στην Γενοκτονία των Ποντίων και την αντίδραση του πρώην Περιφερειάρχη. 


«Είναι ο μικρότερος χαρακτηρισμός που μπορώ να κάνω. Το να αρνείται ότι συμμετείχε σε όλη την ιστορία του Μαΐου και ότι όπως φαίνεται καθαρά από τα βίντεο διέγειρε τα πλήθη, και να αρνείται ότι ήταν παρών, αυτό είναι μια προστυχιά» απάντησε ο Γιάννης Μπουτάρης στον Ψωμιάδη ο οποίος χθες μετά την παραπομπή του από το δικαστήριο Θεσσαλονίκης για τον ξυλοδαρμό του δημάρχου ευχαρίστησε ειρωνικά τον Μπουτάρη ότι καταβάλλει προσπάθεια για να τον βγάλει δήμαρχο. 


"Ο Ψωμιάδης είναι πρόστυχος. Όσοι τον ψηφίζουν ας το έχουν στο νου τους. Ας καθαρίσει πρώτα με τα 45άρια του, να μας πει τι έγινε, ας καθαρίσει με την ιστορία της Βόλβης και μετά τα λέμε. Όταν ένας άνθρωπος είναι πρόστυχος, μόνο προστυχιές λέει," πρόσθεσε ο Γιάννης Μπουτάρης,

Σχολιάζοντας την επίσκεψη Ψωμιάδη στο γραφείο του πρν περίπου ένα μήνα ο Γιάννης Μπουτάρης σημείωσε ότι τον δέχθηκε θεσμικά

Αναφερόμενος στο θέμα των αφισών στη Θεσσαλονίκη που στοχοποιούν πολιτικά πρόσωπα για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο Γιάννης Μπουτάρης ανέφερε ότι «οι αφίσες είναι μία ένδειξη ότι υπάρχει φανατισμός και μία παράνοια στην πόλη για το Μακεδονικό».

Νωρίτερα ο Γιάννης Μπουτάρης είχε συνάντηση με τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Σπύρο Βούγια, για τον οποίο ανέφερε ότι η περίπτωσή του αποτελεί συνέχεια της ιδέας της παράταξής του «Πρωτοβουλία».
«Εύχομαι στον Σπύρο Βούγια να πιάσει διψήφιο νούμερο και να μπει στη δυάδα, για να πάρει το δήμο. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος του Σπύρου Βούγια», είπε ο Γιάννης Μπουτάρης.

Παναγιώτης ΨωμιάδηςΓιάννης ΜπουτάρηςΘεσσαλονίκη