Ελλάδα|21.07.2024 21:53

Αρκαδία: Το χρονικό της δολοφονίας και η συμπλοκή – Με χτυπήματα στο λαιμό και το κεφάλι ο 64χρονος

Newsroom

Μουδιασμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας, στην Αρκαδία, μετά την άγρια δολοφονία ενός 64χρονου, ύστερα από βάφτιση. Για την υπόθεση κρατείται ένα ζευγάρι, ένας 41χρονος και μία 34χρονη.

Το χρονικό

Σύμφωνα με το arcadiapost, o 64χρονος άνδρας φέρεται να διαπληκτίστηκε με την 34χρονη και τον 41χρονο που έχουν συλληφθεί για τη δολοφονία του, αφού για ώρες διασκέδαζαν μαζί με όλο το χωριό σε γλέντι βάπτισης. Η βάπτιση στο χωριό της Αρκαδίας είχε ξεκινήσει το μεσημέρι, ενώ η δολοφονία έγινε το βράδυ.

Μετά τη λήξη του γλεντιού, οι συμμετέχοντες - ανάμεσά τους και το ζευγάρι και ο 64χρονος που βρέθηκε νεκρός - συνέχισαν το γλέντι σε διπλανό κατάστημα. Εκεί, ο 64χρονος φέρεται ότι παρενόχλησε λεκτικά τους δύο συλληφθέντες, ενώ ακολούθησε συμπλοκή στην οποία σκοτώθηκε ο 64χρονος. Το θύμα μάλιστα βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο παρατήρησαν χτυπήματα στον λαιμό και το κεφάλι του 64χρονου. Πλέον, αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροτομής, προκειμένου να γίνουν γνωστά τα αίτια θανάτου του άνδρα.

Πήγαν να καταγγείλουν παρενόχληση και τους συνέλαβαν

Την Κυριακή το πρωί ο 41χρονος και η 34χρονη πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να καταγγείλουν, σύμφωνα με την Αστυνομία, περιστατικό λεκτικής παρενόχλησης σε βάρος της γυναίκας από το θύμα. Αμέσως μετά οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 41χρονο και την 34χρονη, οι οποίοι πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών της Τρίπολης.

Αρκαδίαδολοφονίαγλέντιειδήσεις τώρα