Ελλάδα | 21.08.2024 13:11

Ηράκλειο: Μέθυσε μετά από 8 μπουκάλια ούζο και… ξέχασε τον γιο του!

Newsroom

Αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης: Ένας 57χρονος Γερμανός τουρίστας κατανάλωσε οκτώ μπουκάλια ούζο, έχασε την επαφή με το περιβάλλον και ξέχασε τελείως τον 9χρονο γιο του. Πατέρας και γιος βρίσκονται στο νησί για διακοπές, ενώ διέμεναν σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου.

Από το πρωί της Τρίτης μέχρι και το μεσημέρι το παιδί βρέθηκε να περιφέρεται μόνο του στους διαδρόμους του ξενοδοχείου, κάτι που τράβηξε την προσοχή όσων τον είδαν. Κατά την έρευνα που έκαναν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο ανακάλυψαν, ότι ο πατέρας του παιδιού ήταν σε βαθύ ύπνο στο δωμάτιό του, δίπλα σε 8 μικρά μπουκάλια ούζο που βρέθηκαν στο κρεβάτι του. Αμέσως, ειδοποιήθηκε η αστυνομία που παρέλαβε το παιδί και το μετέφερε στο τμήμα, όπου έμεινε για σχεδόν εφτά ώρες.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η μητέρα του παιδιού

Στο μεσοδιάστημα ειδοποιήθηκε η μητέρα του παιδιού που βρισκόταν στη Γερμανία και είναι σε διάσταση με το σύζυγό της, η οποία έφτασε αργά το βράδυ της Τρίτης στο Ηράκλειο και παρέλαβε το παιδί της. Ο 57χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Χερσονήσου κατηγορούμενος για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

τουρίσταςούζοειδήσειςΗράκλειο Κρήτηςειδήσεις τώρα