Ελλάδα|24.08.2024 21:17

Κρήτη: Μεγάλη συγκέντρωση στον ΒΟΑΚ, στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος με τους 3 νεκρούς

Newsroom

Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν πολίτες στο σημείο στον ΒΟΑΚ όπου σημειώθηκε το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα, με θύματα τρεις νέους ανθρώπους, πριν από μία εβδομάδα, στα Χανιά.

Διαμαρτύρονται για το άθλιο οδικό δίκτυο

Οι κάτοικοι θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση του οδικού δικτύου στα Χανιά και γενικότερα την Κρήτη, σύμφωνα με το zarpanews.gr.

Συγγενείς, φίλοι των αδικοχαμένων νέων αλλά και πλήθος από Χανιώτες που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για το οδικό δίκτυο, περπάτησαν από την γέφυρα του Γαλατά προς το σημείο όπου πέθαναν οι τρεις νεαροί, ζητώντας να μην χυθεί άλλο αίμα στην άσφαλτο και εκφράζοντας την ελπίδα αυτά να ήταν τα τελευταία θύματα στο οδικό δίκτυο της Κρήτης.

Όσοι βρέθηκαν στη συγκέντρωση, ζήτησαν άμεσες παρεμβάσεις από τους ιθύνοντες, προκειμένου να σταματήσει η αιματοχυσία στον δρόμο.

Φωνάζοντας τα ονόματα των τριών παιδιών, του Αλέξανδρου, του Νίκου και του Θοδωρή, συγγενείς και φίλοι απέτισαν φόρο τιμής στη μνήμη τους, αφήνοντας μερικά λουλούδια στον τόπο της τραγωδίας.

ΚρήτητροχαίοΧανιάτροχαίο δυστύχημαΒΟΑΚειδήσεις τώρα