Ελλάδα|10.09.2024 19:10

Βίντεο ντοκουμέντο: Μηχανή πέφτει σε στάση λεωφορείου και χτυπά μητέρα και τρία παιδιά

Newsroom

Αναστάτωση επικράτησε το απόγευμα της Δευτέρας στην Κρήτη, όταν οδηγός μηχανής έχασε τον έλεγχο και έπεσε σε στάση λεωφορείου, όπου περίμεναν μία μητέρα με τα τρία παιδιά της.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο που δημοσίευσε το MEGA, ο οδηγός της μηχανής στην προσπάθεια του να προσπεράσει το άσπρο όχημα, έχασε τον έλεγχο κι έπεσε πάνω στη στάση


Στο σημείο έφτασαν άμεσα δύο ασθενοφόρα και όλοι μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκαν σοβαρά. 

Είχε μόλις πάρει τη μηχανή του 

«Στην στάση περίμεναν να περάσει ο πατέρας των παιδιών να τους πάρει, έπεσε η μηχανή, τράκαρε σε ένα αμάξι και πήγε να φύγει αυτός κι έπεσε στην στάση πάνω και τραυμάτισε τα παιδιά. Και τα τρία τα τραυμάτισε. Είναι στο Πανεπιστημιακό (νοσοκομείο) τα δύο, το τρίτο το αφήσαν χτες βράδυ και έφυγε με εκδορές», είπε στο MEGA ο παππούς των παιδιών.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στον οδηγό είχε αφαιρεθεί το δίπλωμα οδήγησης, επειδή είχε παραβιάσει και στο παρελθόν τον ΚΟΚ. «(Ο οδηγός της μηχανής) έχει πολλά προηγούμενα με την τροχαία και την αστυνομία στο Ηράκλειο από ότι έμαθα. Είναι γνωστός στις αρχές. Με τη μηχανή τρέχει, τον είχαν συλλάβει. Τρεις μήνες είχαν τη μηχανή στο μέγαρο και του την δώσανε προχτές για να μου “σκοτώσει” τα κοπέλια», συμπλήρωσε ο παππούς των παιδιών.

Κρήτημηχανήστάση λεωφορείουειδήσεις τώρα