Lifestyle | 14.01.2019 13:40

Στο στόχαστρο του ISIS η Κέιτ Μίντλετον: Δηλητηριάζουν το φαγητό της;

Newsroom

Απειλές για τη ζωή της δέχεται τον τελευταίο καιρό η Κέιτ Μίντλετον από εξτρεμιστές του ISIS, οι οποίοι - σύμφωνα με δημοσιεύματα - απειλούν ότι θα την σκοτώσουν βάζοντας δηλητήριο στο... φαγητό της.

Οι απειλές εναντίον της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, έχουν γίνει μέσω της πλατφόρμας ανταλλαγής μηνυμάτων «Telegram». Εκεί δεκάδες φανατικοί ισλαμιστές ενθαρρύνονται να δηλητηριάσουν τα τρόφιμα που αγοράζει σε σούπερ μάρκετ η Μίντλετον, ενώ δίνονται πληροφορίες για το πού κάνει τα ψώνια της.

Σε μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε, η 37χρονη Κέιτ εικονίζεται με ένα κόκκινο Χ στο καροτσάκι και λεζάντα: «Ξέρουμε τι τρώει. Δηλητηριάστε το!».

Τα μηνύματα εκλαμβάνονται ως ιδιαίτερα σοβαρά, όπως αναφέρει πηγή στη Daily Star Sunday.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν είναι όμως το μοναδικό μέλος της βασιλικής οικογένειάς που απειλείται, καθώς στόχος των τζιχαντιστών φαίνεται - σύμφωνα με δημοσιεύματα - να είναι και ο πρωτότοκος γιος της, ο πρίγκιπας Τζορτζ.

Μία πηγή αποκάλυψε στην εφημερίδα Daily Star Sunday, πως αξιωματούχοι πιστεύουν πως οι απειλές δεν μπορούν να θεωρηθούν ασήμαντες και συνδέονται με τα μηνύματα που είχε στείλει ο Husnain Rashid, ο οποίος έχει φυλακιστεί επειδή καλούσε τους υποστηρικτές του ISIS να σκοτώσουν τον πρίγκιπα Τζορτζ.

ISISΚέιτ Μίντλετον