Lifestyle|24.03.2022 11:48

Καίτη Γαρμπή: Η αγαπημένη του Twitter σε μια ακόμα ανάρτηση που λάτρεψαν οι fans της

Newsroom

Γνωστή, μεταξύ άλλων, για τις εύστοχες τοποθετήσεις της σε θέματα της επικαιρότητας, η Καίτη Γαρμπή έχει και άλλες πτυχές διαδικτυακά. Πτυχές που έχουν να κάνουν είτε με το επαγγελματικό της προφίλ είτε με το προσωπικό της status. 

Η τραγουδίστρια, λοιπόν, στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της έκανε μία αφιέρωση στον άντρα της ζωής της. Σε αυτόν που είναι μαζί 26 περίπου χρόνια και με τον οποίο έχουν αποκτήσει τον μοναχογιο τους, Δημήτρη. Σε αυτόν που πίσω στο 1996 με τη πρόταση γάμου on air είχαν γίνει viral χωρίς να υπάρχουν social media. Στον Διονύση Σχοινά. 

Ειδικότερα, η Καίτη Γαρμπή δημοσίευσε μία φωτογραφία από τα πρώτα χρόνια της σχέσης τους, όπου ποζάρουν χαμογελαστοί ο ένας δίπλα στον άλλο, ενώ ο τραγουδιστής την αγκαλιάζει. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, έκανε μία αφιέρωση στον αγαπημένο της, με στίχους ενός πολύ γνωστού τραγουδιού. Πρόκειται για το «Μόνο Αγάπη» του Γιάννη Πάριου.

«Μόνο αγάααπη χρειάζεται η ζωή μας όλα τα χρόοονια που θά μαστε μαζίιι @dionisis_sxoinas αγάπη μου!».

Ακολουθεί η ανάρτηση 

 

Πριν από λίγες ημέρες, και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης η Καιτούλα του Twitter έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση στο δημιφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Πατώντας πάνω σε γνωστή ατάκα από το επιτυχημένο σίριαλ του MEGA, «Ντόλτσε Βίτα», όπου ο στίχος του ποιητή παραφράζεται και από «έβραζε το κύμα του αρμπή», γίνεται «έβραζε το κύμα της Γαρμπή», η τραγουδίστρια για ακόμα μία φορά δεν απογοήτευσε το κοινό που την ακολουθεί.  

Διονύσης Σχοινάςinstagramειδήσεις τώραφωτογραφίαΚαίτη Γαρμπή