Lifestyle|18.07.2024 18:57

Jennifer Lopez - Ben Affleck: Πέρασαν χωριστά τη δεύτερη επέτειο γάμου τους

Newsroom

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και ο Μπεν Αφλεκ (Ben Affleck) πέρασαν μακριά ο ένας από τον άλλον τη δεύτερη επέτειο γάμου τους. Οι φήμες τους τελευταίους μήνες ότι το ζευγάρι ετοιμάζεται για διαζύγιο όλο και επιβεβαιώνονται, ενώ έχουν να συναντηθούν σχεδόν ένα μήνα

Την Τρίτη 16 Ιουλίου, η πασίγνωστη τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε στη θέση του συνοδηγού ενός αμαξιού, ενώ πίσω από το τιμόνι καθόταν ο επί χρόνια μάνατζέρ της, Μπένι Μεντίνα. Οι δυο τους εθεάθησαν να κάνουν βόλτες στο Χάμπτονς με την οροφή κατεβασμένη.

Αντίθετα ο Μπεν Αφλεκ παρέμεινε στο Λος Αντζελες για δουλειές εκείνη τη μέρα με το φωτογραφικό φακό να τον απαθανατίζει έξω από το γραφείο του.

Ετοιμοι για το διαζύγιο

Οι κινήσεις του ζευγαριού δείχνουν όλο και περισσότερο την επιθυμία τους να μείνουν χωριστά, καθώς μένουν σε διαφορετικές κατοικίες και υπάρχει ρήξη μεταξύ τους. Οι δυο τους παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας στις 16 Ιουλίου 2022 και αργότερα πραγματοποίησαν μια πολυτελή τελετή στη Τζόρτζια με τους φίλους και την οικογένειά τους.

Αν και κρατάνε αποστάσεις, μόνη κοινή τους ασχολία και μέλημα είναι τα παιδιά τους με τη Λόπεζ να εμφανίζεται να περνάει χρόνο λίγες μέρες πριν παρέα με την κόρη του Αφλεκ και της Τζένιφερ Γκάρνερ.

επέτειοςΜπεν ΆφλεκΤζένιφερ Λόπεζ