Lifestyle|18.07.2024 16:20

Τρύφωνας Σαμαράς για τη σεξουαλική του ζωή: «Άργησα να κάνω σεξ, έγινε μετά τα 20 με άντρα»

Newsroom

Σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Δάφνης Καραβοκύρη με τίτλο «Sex Podcasts» και μίλησε για όλα όσα αφορούν την ερωτική και σεξουαλική του ζωή.

Ο γνωστός κομμωτής απάντησε σε όλες τις «πικάντικες» ερωτήσεις της δημοσιογράφου σχετικά με τη σεξουαλικότητα του αλλά και το πως αντέδρασαν οι γονείς του όταν έμαθαν για τις προτιμήσεις του.

«Στο σχολείο υπήρχαν αγόρια που μου άρεσαν»

Ο Τρύφωνας Σαμαράς αναφέρθηκε αρχικά στην πρώτη φορά που συνευρέθη ερωτικά με κάποιον. «Άργησα να κάνω σεξ. Έκανα μετά τα 20. Με άντρα. Δεν έχω κάνει με γυναίκα και δεν έχω την περιέργεια να το δοκιμάσω. Μέχρι τότε, διχαζόμουν κι έλεγα μέσα μου όχι, είμαι αγόρι. Όλα αυτά της ηλικίας», τόνισε. 

Ενώ πρόσθεσε: «Στο σχολείο υπήρχαν αγόρια που μου άρεσαν, αλλά δεν είχα κάνει ποτέ τίποτα. Γενικά από μικρός ήμουν πολύ ωραίο παιδί κι έχω ζήσει στιγμές του να προχωρώ στον δρόμο και να σταματάνε τα αμάξια».

Για την αντίδραση των γονιών του όταν τους είπε για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις δήλωσε: «Όταν το ανακάλυψαν οι γονείς μου, έγινε με ένα γράμμα που μου είχε στείλει μια φίλη μου. Είχα μια κολλητή τότε, τη Ντέμη, η οποία έκανε την κοπέλα μου και μου έστελνε γράμματα. Οπότε, κάτι μέσα σε ένα γράμμα που μου είχε πει η Ντέμη, το είχε καταλάβει η μαμά μου και τσίγκλαγε τον μπαμπά μου κι έγινε όλο αυτό. Εκεί το κατάλαβαν.

Ήταν η πρώτη φορά που είδα τον μπαμπά μου να κλαίει στη ζωή του. Το συζητήσαμε από τότε και λέγαμε να αλλάξω κλπ, αλλά αυτό το πράγμα το έχω από μικρός. Ήταν επιλογή μου. Η μαμά μου ήταν πιο δύσκολη από τον μπαμπά μου. Μου είχε πει τι να τα κάνω όλα αυτά, αφού δεν έχεις παντρευτεί και δεν έχεις κάνει ένα παιδάκι;» περιέγραψε κλείνοντας.

κομμωτήςΤρύφωνας Σαμαράς