Lifestyle|18.07.2024 18:16

Δέσποινα Βανδή: «Μας είπαν ότι θα κατέβαζαν τη σημαία αλλά δεν συνέβη» - Tι λένε στο ethnos.gr συνεργάτες της τραγουδίστριας

Ελευθερία Σπυράκη

Επί δυο ώρες η γνωστή τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή και οι συνεργάτες της βρίσκονταν σε διαβουλεύσεις με την διοργάνωση της συναυλίας αλλά και τους υπεύθυνους του Τουρκικού Ιδρύματος Παιδείας προκειμένου να κατέβει η αφίσα του Κεμάλ Ατατούρκ, συζητήσεις οι οποίες εκ του αποτελέσματος απέβησαν άκαρπες.

«Μας είπαν ότι θα κατέβαζαν τη σημαία αλλά δεν συνέβη»

Σε επικοινωνία που είχε το ethnos.gr συνεργάτες της δημοφιλούς τραγουδίστριας ανέφεραν ότι «στις 18:10 οι μουσικοί μας ενημέρωσαν για την γιγαντοαφίσα που υπήρχε στη σκηνή. Άμεσα ήρθαμε σε επικοινωνία με το ίδρυμα ζητώντας να κατέβει η αφίσα και στο πλάι αυτής να μπει η ελληνική σημαία».

Παράλληλα συνεργάτης της Δέσποινας Βανδής τόνισε ότι δυο ώρες αργότερα η τραγουδίστρια ζήτησε να μη μπει ο κόσμος στον χώρο που θα διεξαγόταν η συναυλία χωρίς ωστόσο να εισακουστεί. «Μας είπαν κάποια στιγμή ότι θα την κατέβαζαν ωστόσο αυτό δεν συνέβη. Επικοινωνήσαμε με την υπεύθυνη του Ιδρύματος η οποία μας είπε ότι “ο Κεμάλ για εμάς συμβολίζει ένα σύμβολο Δημοκρατίας”. Η Δέσποινα όμως της απάντησε ότι “πρόκειται για σφαγέα των Ελλήνων και ότι δεν υπήρχε περίπτωση να τραγουδήσει δίπλα σε αυτόν”».

Μάλιστα η τραγουδίστρια σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι συνεργάτες της στο ethnos.gr είπε μεταξύ άλλων «Αν πάω να τραγουδήσω στην Γερμανία θα πάω να τραγουδήσω με αφίσα του Χίτλερ από πίσω μου;»

Από χθες τόσο η τραγουδίστρια όσο και οι συνεργάτες της λαμβάνουν απειλητικά μηνύματα στα κοινωνικά δίκτυα ωστόσο όπως λένε κανείς δεν μετάνιωσε για την απόφαση να μην γίνει η συναυλία κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Δέσποινα ΒανδήΚεμάλ Ατατούρκειδήσεις τώραΤουρκία