Lifestyle|29.07.2024 14:27

Saiorse Ronan και Jack Lowden παντρέυτηκαν κρυφά στη Σκωτία: Ηταν μαζί έξι χρόνια

Newsroom

Σε πελάγη ευτυχίας πλεόυν η Σίρσα Ρόναν (Saiorse Ronan) και ο Τζακ Λόουντεν (Jack Lowden), καθώς σύμφωνα με πληροφορίες παντρεύτηκαν κρυφά σε μία παραδοσιακή τελετή στη Σκωτία.

Ο γάμος των δύο ηθοποιών, ο οποίος έγινε νωρίτερα μέσα στον Ιούλιο, επιβεβαιώθηκε από το μητρώο πολιτικών γάμων της Σκωτίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν μια μικρή τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ληξιαρχείο του Εδιμβούργου, και στην οποία παρευρέθηκαν μόνο λίγοι από τους στενότερους φίλους του ζευγαριού και η οικογένειά τους.

Η γνωριμία και η πολύχρονη σχέση τους 

Η 30χρονη υποψήφια για τέσσερα Όσκαρ και ο 34χρονος Σκωτσέζος ηθοποιός, γνωρίστηκαν το 2018 όταν συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία «Mary Queen Of Scots». Εκείνη έπαιξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία, ενώ ο νέος της σύζυγος υποδύθηκε τον Λόρδο Ντάρνλεϊ, τον σύζυγο της μονάρχη.

Η Ρόναν και ο Λόουντεν άρχισαν να βγαίνουν τον Δεκέμβριο του 2018. Το ζευγάρι έχει κρατήσει τη σχέση του μυστική όλα αυτά τα χρόνια, αρνούμενοι να μιλήσουν δημόσια για την κατάσταση της προσωπικής τους ζωής.

Το 2019, ένας δημοσιογράφος της Telegraph ρώτησε την ηθοποιό: «Επιτρέπεται να ρωτήσω αν βγαίνεις με το άτομο που όλοι νομίζουν ότι βγαίνεις;», με τη Ρόναν να απαντάει: «Oχι», και να βάζει τέλος στη συζήτηση.

ηθοποιόςΣκωτία