Lifestyle|01.08.2024 19:51

Weston Cage: Ο γιος του Nicolas Cage αρνείται ότι ευθύνεται αυτός για την επίθεση στη μητέρα του - «Χρειάζεται βοήθεια»

Newsroom

Ο γιος του Νίκολας Κέιτζ (Nicolas Cage), Ουέστον, δήλωσε αθώος στις κατηγορίες για επίθεση με φονικό όπλο που προέκυψαν από έναν φερόμενο καυγά με τη μητέρα του, Κριστίνα Φούλτον. Το δίδυμο μητέρας-γιου εθεάθη να φτάνει σε δικαστήριο του Λος Άντζελες την Τετάρτη 31 Ιουλίου, όπου ο Ουέστον δήλωσε αθώος.

Καθώς κατευθυνόταν προς το δικαστήριο, η Φούλτον αρνήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση της σχέσης τους, αλλά επέμεινε ότι θέλει ο γιος της να «λάβει τη βοήθεια που χρειάζεται». Αφού έμαθε για τα σχόλια της μητέρας του, ο Ουέστον απάντησε στους φωτογράφους του TMZ λέγοντας ότι εκείνη είναι που «χρειάζεται βοήθεια».

Ο 33χρονος συνελήφθη νωρίτερα αυτόν τον μήνα, αφού η 57χρονη Φούλτον ισχυρίστηκε ότι ο γιος της τής επιτέθηκε τον Απρίλιο. Δεν είναι σαφές γιατί οι κατηγορίες καθυστέρησαν.

Το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες δήλωσε στο People ότι ανταποκρίθηκαν σε κλήση στο σπίτι της Φούλτον, αφού ο Ουέστον φέρεται να «γρονθοκόπησε δύο θύματα πολλές φορές». Το δεύτερο φερόμενο θύμα δεν έχει αναγνωριστεί. Ο Ουέστον φέρεται να έφυγε από το σημείο πριν φτάσει η αστυνομία, σύμφωνα με το TMZ.

Η έκθεση της αστυνομίας ολοκληρώθηκε εκείνη την ημέρα και η υπόθεση παρουσιάστηκε στο γραφείο του εισαγγελέα στις 10 Μαΐου - λίγες ημέρες αφότου η Φούλτον εθεάθη έξω με μαυρισμένο μάτι και αρκετές μελανιές στο πρόσωπο.

Ο εισαγγελέας κατέθεσε επίσημα δύο κατηγορίες για επίθεση με φονικό όπλο εναντίον του Ουέστον στις 26 Ιουνίου και αμέσως μετά τέθηκε υπό κράτηση. Μετά τη σύλληψη του γιου της, η Φούλτον μίλησε για το φερόμενο περιστατικό, υποστηρίζοντας ότι ο γιος της έπασχε από κρίση ψυχικής υγείας όταν φέρεται να στράφηκε εναντίον της.

«Στις 28 Απριλίου 2024, γύρω στις 5:30 μ.μ., έλαβα επείγοντα μηνύματα από φίλους του γιου μου, Ουέστον Κέιτζ, σχετικά με την επιδεινούμενη ψυχική του κατάσταση, που με προέτρεπαν να έρθω να βοηθήσω», ανέφερε σε δήλωσή της.

«Οταν έφτασα για να του προσφέρω υποστήριξη και να τον παρηγορήσω, βρισκόταν ήδη στη μέση μιας μανιακής οργής. Μέσα σε λίγα λεπτά, δέχθηκα βάναυση επίθεση και υπέστην σοβαρά τραύματα», δήλωσε.

Η Φούλτον ισχυρίστηκε ότι παρακάλεσε την αστυνομία «να τον κρατήσει για αξιολόγηση ψυχικής υγείας», αλλά οι αρχές φέρεται να «αρνήθηκαν» το αίτημά της. «Ως μητέρα, είμαι βαθιά θλιμμένη και ανησυχώ για τη συνεχιζόμενη κρίση ψυχικής υγείας του Ουέστον. Είναι επιτακτική ανάγκη να λάβει τη βοήθεια που χρειάζεται απεγνωσμένα».

Ο Ουέστον αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 150.000 δολαρίων, την οποία φέρεται να πλήρωσε ο διάσημος πατέρας του. Ωστόσο, η νομική ομάδα του αρνείται τους ισχυρισμούς, υποστηρίζοντας ότι «είναι απλώς ένα θύμα και μάρτυρας». Την Τετάρτη 31 Ιουλίου, δικαστής εξέδωσε προστατευτική εντολή για τη Φούλτον, απαγορεύοντας στον Ουέστον να επικοινωνεί με τη μητέρα του μέχρι να επιλυθεί η υπόθεση.

Νίκολας Κέιτζ