Lifestyle|07.08.2024 21:15

Rihanna: Ποζάρει με μπικίνι και καλυμμένη με χρυσή μπογιά για γνωστό περιοδικό

Newsroom

Η Ριάνα (Rihanna) κατάφερε για άλλη μια φορά να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας με τη νέα της φωτογράφιση για το «Perfect Magazine». Η διάσημη τραγουδίστρια πόζαρε φορώντας μόνο το μπικίνι της και καλυμμένη με χρυσή μπογιά, εντυπωσιάζοντας με την εμφάνισή της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε μερικές από τις φωτογραφίες, όπου εμφανίζεται με μαύρα εσώρουχα, τυλιγμένη με ζώνες και με χτένισμα που θυμίζει τη δεκαετία του '70. Σε άλλες λήψεις, ποζάρει με ένα μικροσκοπικό μπικίνι, καλυμμένη με χρυσή μπογιά, ξαπλωμένη σ' ένα χρυσό ύφασμα.

 

Η εντυπωσιακή εμφάνιση στα νησιά Μπαρμπέιντος

Πέρα από αυτή τη φωτογράφιση, η Ριάνα εντυπωσίασε επίσης με την εμφάνισή της στο Φεστιβάλ Crop Over στα Μπαρμπέιντος, τη γενέτειρά της. Το φεστιβάλ, που θυμίζει καρναβαλική παρέλαση, διοργανώνεται από το 1974 και οι συμμετέχοντες φορούν εντυπωσιακά κοστούμια που ετοιμάζουν μήνες πριν.

Η Ριάνα δεν θα μπορούσε να λείπει από το φεστιβάλ αυτό, φορώντας ένα εντυπωσιακό κοστούμι με πολύχρωμα φτερά και ένα χρυσό κορμάκι που αφήνει πολλά σημεία του σώματός της ακάλυπτα. Βίντεο και φωτογραφίες της από την εκδήλωση κυκλοφορούν στα social media, δείχνοντας την τραγουδίστρια να διασκεδάζει με το πλήθος.

τραγουδίστριαΡιάναπεριοδικόRihannaφεστιβάλ