Lifestyle|08.08.2024 11:38

Μαρίνα Σάττι: Η στιγμή που αφήνει νεαρούς θαυμαστές της να μπουν στη συναυλία χωρίς εισιτήριο

Newsroom

Η επαγγελματική πορεία της Μαρίνας Σάττι μετά τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό της Eurovision έχει εκτοξεφθεί κατακόρυφα. Η πετυχημένη τραγουδίστρια πραγματοποιεί φέτος τη μεγαλύτερη περιοδεία της ζωής της σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και σε πολλές πόλεις του εξωτερικού.

Πολλές από τις εμφανίσεις της γίνονται sold out ενώ ο νέος δίσκος της σαρώνει στις ψηφιακές πλατφόρμες. Η ίδια φροντίζει να μην απογοητεύει ποτέ το κοινό της και δείχνει σε κάθε στιγμή την ευγωμοσύνη της προς τους θαυμαστές της.

Το συγκινητικό βίντεο της 

Σε μια από τις πρόσφατες εμφανίσεις της, η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός παρατήρησε μια παρέα από παιδιά που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τον χώρο της συναυλίας και την φώναζαν για να βγάλουν κάποια φωτογραφία μαζί της ή να πάρουν ένα αυτόγραφο.

Οταν τους ρώτησε γιατί δεν μπαίνουν μέσα εκείνοι της απάντησαν ότι δεν έχουν λεφτά για εισιτήρια και εκείνη ζήτησε από το προσωπικό φύλαξης του χώρου να τους επιστρέψουν τον είσοδο.

Εννοείται ότι οι νεαροί fans που είχαν στηθεί από νωρίς για να δουν την αγαπημένη τους καλλιτέχνιδα δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τον ενθουσιασμό τους.

Μαρίνα Σάττιτραγουδίστρια