Lifestyle|20.08.2024 22:31

Η κόρη του Μπραντ Πιτ αφαίρεσε και επίσημα το επίθετο του - Την λένε μόνο Τζολί

Newsroom

Με κάθε επισημότητα η κόρη της Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και του Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) αποποιήθηκε το επίθετο του πατέρα της καθώς η σχετική αίτηση που είχε κάνει τον Μάιο έγινε τελικά δεκτή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Page Six, ο ορισμένος δικαστής υπέγραψε την αλλαγή το πρωί της Δευτέρας 19 Αυγούστου κι έτσι πλέον το όνομά της είναι απλά Σιλό Τζολί.

Ο 60χρονος ηθοποιός φαίνεται να έχει συμφιλιωθεί με την ιδέα, ότι δεν πρόκειται να γεφυρωθεί το χάσμα με τα παιδιά του. Η Σιλό είχε κάνει την αίτηση για αλλαγή του επιθέτου της το Μάιο, μόλις έκλεισε τα 18 και τη Δευτέρα 19 Αυγούστου έγινε δεκτή με δικαστική απόφαση.

«Τώρα που η Σιλό είναι 18 και μπορεί να αποφασίσει μόνη της πώς θα εξελιχθεί η σχέση της με τον πατέρα της, εκείνη επέλεξε να κάνει αυτό σαν πρώτη της κίνηση ως ενήλικη», λέει πηγή κοντά στον ηθοποιό. Οι τρεις κόρες του Πιτ και της Τζολί έχουν πλέον επιλέξει να χρησιμοποιούν μόνο το επίθετο της μητέρας τους, εκφράζοντας έτσι την επιθυμία τους να μην έχουν καμία επαφή με τον πατέρα τους.

Συνεχίζει ανενόχλητος τις διακοπές του

Στο μεταξύ, ο Μπραντ Πιτ εθεάθη το Σαββατοκύριακο να πηγαίνει να βρει τον καλύτερό του φίλο στο Χόλιγουντ, Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney). Σύμφωνα με πηγές του Page Six, ο διάσημος ηθοποιός έφτασε με ιδιωτικό τζετ στο Μιλάνο – και ακούστηκε να λέει σε έναν ιδιωτικό υπάλληλο υποδοχής στο αεροδρόμιο Linate ότι «κατευθυνόταν στη λίμνη Κόμο για να επισκεφθεί τον Κλούνεϊ και τη σύζυγό του, Αμάλ». Ο σταρ ήταν μόνος χωρίς τη νέα του σύντροφο, Ines de Ramon.

Ο σταρ φέρεται να πλαισιώθηκε από «μια ομάδα φρουρών ασφαλείας», καθώς «περνούσε βιαστικά από τον έλεγχο διαβατηρίων και ουσιαστικά περνούσε τρέχοντας από τους παρευρισκόμενους που είχαν συγκεντρωθεί για να τον δουν».

Μπραντ ΠιτΤζορτζ ΚλούνεϊΑντζελίνα ΤζολίηθοποιόςΑμάλ Κλούνεϊ