Lifestyle|09.09.2024 10:30

Πένθος για τη Nicole Kidman: Πέθανε η μητέρα της

Newsroom

Δύσκολες ώρες βιώνει η Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman), καθώς η μητέρα της Τζανίλ Αν Κίντμαν, έφυγε από τη ζωή. Το Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, η 57χρονη ηθοποιός ανακοίνωσε μέσω μηνύματος που διάβασε δυνατά η σκηνοθέτης της ταινίας που πρωταγωνιστεί «Babygirl», Halina Reijn, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, ότι αποχώρησε πρόωρα από το φεστιβάλ λόγω του θανάτου της μητέρας της.

Στη δήλωση -την οποία η 48χρονη σκηνοθέτης διάβασε δυνατά για λογαριασμό της χολιγουντιανής σταρ κατά τη διάρκεια της ομιλίας της για την παραλαβή του βραβείου καλύτερης ηθοποιού για τον ρόλο της στην ταινία- η Νικόλ Κίντμαν έγραψε ότι είχε πετάξει για τη Βενετία, μόνο και μόνο για να μάθει «λίγο αργότερα ότι η όμορφη, γενναία μητέρα μου, Τζανίλ Αν Κίντμαν, μόλις πέθανε».

«Είμαι σοκαρισμένη και πρέπει να πάω στην οικογένειά μου, αλλά αυτό το βραβείο είναι για εκείνη. Αυτή με διαμόρφωσε, αυτή με καθοδήγησε και αυτή με έφτιαξε. Είμαι πέρα για πέρα ευγνώμων που μπορώ να πω το όνομά της σε όλους εσάς μέσω της Halina», συνέχισε η σκηνοθέτης, διαβάζοντας τη δήλωση της Κίντμαν. «Η σύγκρουση της ζωής και της τέχνης είναι σπαρακτική και η καρδιά μου είναι ραγισμένη».

Αφού διάβασε τα λόγια της σταρ στο κατάμεστο θέατρο της Βενετίας, η Reijn είπε απλά: «Σας αγαπάμε όλους, Νικόλ». Ένας εκπρόσωπος της Κίντμαν επιβεβαίωσε τον θάνατο της Τζανίλ στο People και δήλωσε ότι «η οικογένεια είναι συντετριμμένη και ζητάει να μείνει ιδιωτική αυτή τη στιγμή».

 

ηθοποιόςΝικόλ Κίντμανφεστιβάλ Βενετίας