Lifestyle|09.09.2024 23:36

Meghan Markle: Η σπάνια εμφάνιση ανήμερα της επετείου θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ

Newsroom

Η Μέγκαν Μαρκλ (Meghan Markle) έκανε μία σπάνια εμφάνιση στη συνάντηση της λέσχης βιβλίου της Οπρα Γουίνφρι (Oprah Winfrey) στο Μοντεσίτο, προκαλώντας μεγάλη έκπληξη στους παρευρισκομένους.

Η δούκισσα του Σάσεξ ήταν μία από τους πολλούς ομιλητές που απευθύνθηκαν στο πλήθος στο βιβλιοπωλείο και χώρο συγκέντρωσης Goodmothers στο Summerland, που βρίσκεται μόλις λίγα χιλιόμετρα από την περιοχή όπου κατοικεί με την οικογένεια της. Η εμφάνισή της ήρθε σε μια καθόλου τυχαία στιγμή, καθώς ήταν την παραμονή της δεύτερης επετείου από τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Τα «καρφιά» στο παλάτι

Η Μαρκλ είπε πρόσφατα ότι είναι ευγνώμων για το χαρούμενο κεφάλαιο που βιώνει στη ζωή της στην Καλιφόρνια με τον πρίγκιπα Χάρι και τα δύο τους παιδιά, σε ένα σχόλιο που «καρφώνει» τη βασιλική οικογένεια και μάλιστα πριν από τη δεύτερη επέτειο του θανάτου της βασίλισσας.

Η δούκισσα του Σάσεξ είναι καλή φίλη με την Οπρα Γουίνφρι και στην πρώτη συνέντευξη μετά την παραίτηση με τον πρίγκιπα Χάρι από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της βασιλικής οικογένειας.

Κατά την εμφάνισή της στο βιβλιοπωλείο, επέλεξε μια αμάνικη ολόσωμη φόρμα, την οποία συνδύασε με ελάχιστα αξεσουάρ, όπως το βραχιόλι Cartier αξίας 5.000 λιρών, το οποίο έχει στην κατοχή της τουλάχιστον από το 2017, το διαμαντένιο κολιέ Logan Hollowell και το ρολόι Cartier Tank Francaise της πριγκίπισσας Diana, αξίας 17.800 λιρών (22.950 δολάρια).

Αν και δεν είναι σαφές τι είπε η δούκισσα στην ομιλία της, το πλήθος φάνηκε να απολαμβάνει τα λεγόμενα της με τη συγγραφέα, δασκάλα και μέντιουμ Laura Lynne Jackson να χαρακτηρίζει τη Μαρκλ ως έναν από τους φωτεινούς ομιλητές της βραδιάς. 

Το Godmothers φαίνεται να είναι υπερήφανο για το βασιλικό ζεύγος, καθώς ο ιδιοκτήτης έχει χαιρετίσει τον πρίγκιπα ως «ήρωα της πόλης».  Ο πρίγκιπας Χάρι, δεν παρέστη στην εκδήλωση, ωστόσο στη βιτρίνα του καταστήματος ανάμεσα στα βιβλία ήταν το «Spare» που κυκλοφόρησε το 2023 καθώς και το εικονογραφημένο μπεστ σέλερ της Μέγκαν «The Bench».

Βασίλισσα ΕλισάβετΠρίγκιπας ΧάριΜέγκαν ΜαρκλΌπρα Γουίνφρεϊ