Lifestyle|10.09.2024 18:00

It Ends With Us: Στα «μαχαίρια» η Blake Lively με τον Justin Baldoni και τα άστοχα σχόλια της για τις γυναίκες

Newsroom

Στο επίκεντρο έχει βρεθεί τον τελευταίο καιρό η ηθοποιός Μπλείκ Λάιβλι (Blake Lively). Ο σάλος που έχει δημιουργηθεί με τις αποκαλύψεις για τα γυρίσματα της ταινίας «It Ends With Us», καθώς και οι δηλώσεις που κάνει κατά καιρούς την έχουν βάλει στο στόχαστρο για σχόλια παντός είδους.

Η σύζυγος του Ράιαν Ρέινολντς έχει ανεβάσει ραγδαία τις μετοχές της στον υποκριτικό κόσμο, καθώς μετά από μία δεκαετία περίπου που ολοκληρώθηκε το «Gossip Girl» βγήκε ξανά δυναμικά στην επιφάνεια με τη συμμετοχή της στο «Deadpool & Wolverine», αλλά και με την ταινία «It Ends Eith Us».

Πως ξεκίνησαν όλα

Η 37χρονη ηθοποιός βρέθηκε στο επίκεντρο έπειτα από κατηγορίες που της αποδόθηκαν από τον σκηνοθέτη και συμπρωταγωνιστή της στην τελευταία της ταινία, Τζάστιν Μπαλντόνι (Justin Baldoni), ενώ και η ίδια από την πλευρά της κατηγόρησε τον ηθοποιό για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε άτομο από την παραγωγή στην PageSix, η συνεργασία τους δεν ήταν τόσο καλή. Αυτός ήταν μάλιστα, και ο λόγος που απέφευγαν ο ένας τον άλλο στην πρεμιέρα της ταινίας στο Μανχάταν.

Όπως λέει η πηγή, ο Μπαλντόνι δημιούργησε μια «εξαιρετικά δύσκολη ατμόσφαιρα» στα παρασκήνια, για ολόκληρο το καστ. Άτομο από την παραγωγή, εξήγησε επίσης ότι υπήρξαν πολλές στιγμές στα γυρίσματα, που έκαναν την Μπλέικ Λάιβλι να αισθάνεται «άβολα» για το σώμα της, ειδικά μετά τον τοκετό. Η Λάιβλι εντάχθηκε στο καστ της ταινίας, αμέσως μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της με τον Ράιαν Ρέινολντς.

Αν και δεν είναι γνωστό το τι ακριβώς συνέβη στα γυρίσματα, πολλοί εικάζουν ότι η ηθοποιός δέχτηκε bullying για το σώμα της και υποψιάζονται ότι αυτός είναι ο λόγος πίσω από τα χοντροκομμένα κοστούμια που φοράει ο χαρακτήρας της σε ολόκληρη την ταινία.

Τέλος, η ίδια πηγή μέσα από την παραγωγή δήλωσε στην Page Six: «Δεν ήταν μόνο η Μπλέικ που ένιωθε άβολα. Σε κανέναν από το καστ δεν άρεσε να δουλεύει με τον Τζάστιν… Σίγουρα δεν μίλησαν μαζί του στην πρεμιέρα».

Παρά τις αναφορές ότι καστ και συνεργείο είναι υπέρ της Λάιβλι στη διαμάχη με τον Μπαλντόνι για τις διαφωνίες τους «σε δημιουργικό κομμάτι» είπαν στο TMZ πως αυτό είναι κάτι που δεν ισχύει. «Είναι περισσότερο σαν εμφύλιος πόλεμος υπάρχουν σίγουρα άνθρωποι που παίρνουν το μέρος της Μπλέικ, αλλά υπάρχουν και εκείνοι που αισθάνονται ότι ο Τζάστιν την πάτησε» αναφέρουν άτομα από το περιβάλλον και των δυο τους.

Ένας από τους λόγους που φέρεται η Λάιβλι να εκνεύρισε τον σκηνοθέτη και ηθοποιό, ήταν ότι προσέλαβε τον δικό της μοντέρ και έβαλε τον σύζυγό της, Ράιαν Ρέινολτς, να κάνει διορθώσεις τελευταίας στιγμής στο σενάριο, παρόλο που αυτό υποτίθεται ότι ήταν έργο του Μπαλντόνι.

Η αντεπίθεση του Μπαλντόνι

Λίγο καιρό μετά, ο Μπαλντόνι από μεριάς του δήλωσε ότι ένιωσε παραγκωνισμένος από τη συμπεριφορά της Λάιβλι. Οπως ανέφερε πηγή από την παραγωγή στο US Weekly: «Υπήρχαν δύο στρατόπεδα στην ταινία, η ομάδα της Μπλέικ και η ομάδα του Τζάστιν. Αυτός ο δημιουργικός αγώνας εξελίχθηκε σε αρνητική εμπειρία και για τους δύο και είχε ως αποτέλεσμα να μη μιλάνε πια».

Το ίδιο άτομο δήλωσε: «Ο Τζάστιν ένιωθε πληγωμένος και παραγκωνισμένος, ενώ η Μπλέικ έπαιρνε διάφορες αποφάσεις για την ταινία την τελευταία στιγμή, όπως αλλαγές στο σενάριο ή στη γκαρνταρόμπα, συχνά χωρίς να συμβουλευτεί τον Τζάστιν ή την ομάδα του».

«Ο Τζάστιν αισθάνθηκε ότι το όραμά του δεν ήταν τόσο σημαντικό όσο της Μπλέικ και κατέπνιξε τη δημιουργικότητά του στο πλατό», συνέχισε η πηγή. Τόνισε μάλιστα, πως οι διαφορές τους ξεκίνησαν από την πρώτη κιόλας ημέρα.

Ενώ η Λάιβλι και ο Μπαλντόνι δεν έχουν μιλήσει δημοσίως για τη φημολογούμενη διαμάχη τους, το Variety επιβεβαίωσε ότι η ένταση μεταξύ τους είναι αληθινή. Μια νέα αναφορά από το People αποκαλύπτει επίσης ότι η Λάιβλι είναι «έκπληκτη και αναστατωμένη» για το πώς έχει εξελιχθεί η όλη κατάσταση. Αρχικά, η 37χρονη ηθοποιός σύμφωνα με το άρθρο, ένιωσε πολύ ευάλωτη.

Κατά τη διάρκεια της προώθησης της ταινίας, «δεν πέρασε ούτε μια μέρα που να μη βρέθηκε στις ειδήσεις με αρνητικό τρόπο», ανέφερε πηγή, προσθέτοντας ότι δεν έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους δράματα. Η Λάιβλι λέγεται ότι ήταν «αρκετά έκπληκτη με τις αντιδράσεις και το δράμα» και η κατάσταση «της φάνηκε εκτός ελέγχου». 

Οι θαυμαστές του «It Ends With Us» πάντως, συνεχίζουν να στηρίζουν τον Τζάστιν Μπαλντόνι για τη συμπεριφορά που έχει κρατήσει έως τώρα, καθώς δεν έχει μιλήσει με άσχημο τρόπο για τη συμπρωταγωνίστριά του και παραμένει ευγενής με όλη την ομάδα.

Τα ατυχή σχόλια για τις γυναίκες και η στήριξη από την αδερφή της

Μέσα στο σίριαλ αυτής της κόντρας, η Λάιβλι δέχτηκε πυρά από υποστηρικτές του Μπαλντόνι, με αφορμή κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν σχετικά με τις γυναίκες που βρίσκονται σε περίοδο εγκυμοσύνης λέγοντας πως λένε ψέματα για τους πόνους που έχουν.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης του 2014 με τον δημοσιογράφο του Extra, Έι Τζέι Κάλουγουεϊ, η πρωταγωνίστρια του «Gossip Girl» αστειεύτηκε ότι οι έγκυες γυναίκες «λένε ψέματα» για τα συμπτώματα και τις λιγούρες τους. Ένα απόσπασμα από τη στιγμή όπου συνομιλούν στο κόκκινο χαλί επανήλθε στο TikTok και οι χρήστες του διαδικτύου έδειξαν τη δυσαρέσκειά τους με την ηθοποιό.

Ο Κάλουγουεϊ ξεκίνησε τη συνέντευξη εφιστώντας την προσοχή στη φουσκωμένη κοιλιά της Λάιβλι και τη ρώτησε: «Πώς πάει; Η γυναίκα μου είναι επτά μηνών αυτή τη στιγμή, οπότε ξέρω πώς είναι όλα αυτά, το τρίψιμο των ποδιών».

Η Λάιβλι - η οποία ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί εκείνη την εποχή - είπε αστειευόμενη στον δημοσιογράφο ότι ακούγεται σαν η γυναίκα του να τον «εκμεταλλεύεται».«Μπορούν οι γυναίκες να εκμεταλλευτούν [την εγκυμοσύνη], αν θέλουν. Αλλά, δεν μπορείς εσύ να την "πατήσεις" με αυτά τα πράγματα», είπε στον δημοσιογράφο, ενώ τον χτύπησε παιχνιδιάρικα στο χέρι. «Είναι ο τέλειος τρόπος για να πάρεις αυτό που θέλεις. Θέλεις παγωτό σοκολάτα τα μεσάνυχτα; Έχεις μια λιγούρα!» σχολίασε στο τέλος.

Η Λάιβλι επέμεινε ότι «οι έγκυες γυναίκες απλώς λένε ψέματα» για να ξεγελάσουν τους συζύγους τους χωρίς να αισθάνονται ενοχές.

Οπως ήταν αναμενόμενο το βίντεο έγινε πολύ γρήγορα viral με τους χρήστες να σχολιάζουν αρνητικά τα λεγόμενα της ηθοποιού με χιλιάδες χρήστες του TikTok να υποστηρίζουν ότι η πολυτελής ζωή της πιθανώς βοήθησε ν' ανακουφιστεί από κάποια από τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης της.

Με αφορμή την ημέρα των 37ων γενεθλίων της πριν από λίγες ημέρες, η αδερφή της Λάιβλι της ευχήθηκε δημόσια στο Instagram και της έστειλε ένα μήνυμα υποστήριξης μετά το σάλο από το βίντεο αλλά και τις καταγγελίες πως δεν περνάει το σωστό μήνυμα για την ταινία, που αφορά την κακοποίηση και τις τοξικές σχέσεις.

 

Συγκεκριμένα, η Ρόμπιν Λάιβλι δημοσίευσε μερικά κοινά τους στιγμιότυπα κι έγραψε: «Αυτή είναι η βασίλισσά μου που έχει γενέθλια! Αγαπώ αυτό το κορίτσι, την αδερφή μου, την καλύτερή μου φίλη, το μικρό μου γουρουνάκι-φιλαράκι! Είσαι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που ξέρω. Χρόνια πολλά».

 

 

 

ταινίαηθοποιόςΡάιαν ΡέινολντςΜπλέικ Λάιβλι