Market|30.07.2024 15:53

Η ΔΕΗ ονομαστικός χορηγός του φετινού IRONMAN® 70.3® Marathon, Greece 2024

Newsroom

Η ΔΕΗ, κορυφαία εταιρεία καθαρής ενέργειας στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, υποστηρίζει ως ονομαστικός χορηγός τη μεγαλύτερη τριαθλητική διοργάνωση IRONMAN® 70.3® Greece, για την περίοδο 2024-2027.

Ο επίσημος πλέον τίτλος της διοργάνωσης για τα επόμενα 4 χρόνια, ΔΕΗ IRONMAN® 70.3® Marathon, Greece, επισφραγίζει τη σταθερή, από το 2021, υποστήριξη της ΔΕΗ στον κορυφαίο αγώνα τριάθλου και την εμπιστοσύνη της στην IRONMAN® Greece Team, «αγκαλιάζοντας» τον νέο τόπο φιλοξενίας του αγώνα. Το ΔΕΗ IRONMAN® 70.3® Marathon, Greece έρχεται να προσφέρει άπλετη ενέργεια και να αποτελέσει κινητήριο δύναμη για περισσότερους από 6.000 αθλητές, θεατές, εθελοντές, χορηγούς και εκθέτες από 60 χώρες!

Από τις 18 έως τις 20 Οκτωβρίου, η ΕΥ ΖΗΝ Greece και ο Δήμος Μαραθώνα θα προσφέρουν στη μυθική γη του Μαραθώνα, εκεί όπου «γεννήθηκε» ο πιο δημοφιλής Αγώνας Δρόμου στον κόσμο, μια εντυπωσιακή αθλητική εμπειρία IRONMAN® που επιφυλάσσει νέες, ταχύτερες διαδρομές και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια, όπως το Night Run Marathon, το IRONKIDS Marathon και το πιο γρήγορο τρίαθλο, το 4:18:4 Marathon.  

H κα Βάσια Μπιρλιράκη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΕΥ ΖΗΝ Greece δήλωσε σχετικά με την ονομαστική χορηγία της ΔΕΗ: «Όλοι εμείς στην ΕΥ ΖΗΝ Greece, είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μας έχει δείξει η ΔΕΗ όλα αυτά τα χρόνια. Φέτος, η συνεργασία μας πηγαίνει σε ένα άλλο επίπεδο. Με την ηγέτιδα εταιρεία καθαρής ενέργειας στο πλευρό μας και τα παγκοσμίου κύρους πρότυπα της IRONMAN®, γινόμαστε κι εμείς «Ένα με το Μέλλον» και προσβλέπουμε με αισιοδοξία σε νέες συναρπαστικές αθλητικές εμπειρίες, υψηλών προδιαγραφών. Σας περιμένουμε όλους με χαρά στον Μαραθώνα!».

Η Γενική Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων & Επικοινωνίας Ομίλου ΔΕΗ, κα Σοφία Δήμτσα, ανέφερε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια, ανακοινώνουμε την ενίσχυση της συνεργασίας μας με την ονοματοδοσία του αγώνα ΔΕΗ IRONMAN® 70.3® Marathon, Greece. Η μακρόχρονη αυτή συνεργασία ενισχύει τη δέσμευσή μας στην προώθηση του αθλητισμού, της ευγενούς άμιλλας και του ευ ζην. Η ΔΕΗ, ως αναπόσπαστο κομμάτι του κοινωνικού και οικονομικού ιστού της χώρας, είναι αφοσιωμένη στην υποστήριξη μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων που προάγουν τις αξίες του αθλητισμού, αναδεικνύοντας παράλληλα τη χώρα μας ως κορυφαίο προορισμό για εκδηλώσεις διεθνούς κύρους. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στον Μαραθώνα και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους όσοι συμμετέχουν στον φετινό αγώνα».

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει:

Για το ΔΕΗ IRONMAN® 70.3® Marathon, Greece 2024: https://www.ironman.com/im703-marathon

Για το 4:18:4 Marathon: https://www.ironman.com/4184-marathon

Για το Night Run Marathon: https://www.ezgreece.gr/index.php/sport-events/night-run-marathon-powered-by-ironman

Για το IRONKIDS® Marathon: https://www.ezgreece.gr/index.php/sport-events/ironkids-greece-marathon

Για ενημερώσεις, βίντεο και φωτογραφικό υλικό από τη διοργάνωση:

Race Movie 2023: https://www.youtube.com/watch?v=VwVVriWxbzk

Official Website: https://www.ironman.com/im703-marathon

EY ZHN Greece Website: https://www.ezgreece.gr/index.php/sport-events/ironman-70-3-marathon-greece

Facebook: https://www.facebook.com/IM703Greece

Instagram: http://www.instagram.com/ironman_greece/

ειδήσεις τώραΔΕΗ