Απόψεις | 21.03.2019 14:26

Το «Κόµµα Μου» για τον αθλητισµό

Newsroom

Αρκεί να εφαρµοστούν µέτρα τα οποία θα περιορίζουν τον αριθµό των προσερχοµένων σε αυτά, θα καθιστούν δυσχερή την αποχώρησή τους και θα διασφαλίζουν ότι όποιος κάνει ζηµιές θα τις πληρώνει.

Ιδού το προεκλογικό πρόγραµµα του «Κόµµατός Μου»: Οποιος θέλει να επισκεφτεί γήπεδο θα πρέπει να εκδώσει ∆ΠΦ (∆ελτίο Πιστοποίησης Φιλάθλου) µέσω του Taxis. Συνεπώς αποκλείεται όποιος δεν διαθέτει ΑΦΜ, ήτοι οι ανήλικοι και όσοι δεν δηλώνουν εισόδηµα.

Μένει το υπόλοιπο 50%. Για να εκδοθεί το ∆ΠΦ πρέπει να έχουν υποβληθεί τουλάχιστον τρεις δηλώσεις εισοδήµατος άνω των 7.000 ευρώ, άρα πέφτουµε στο 10%. Ο ενδιαφερόµενος πρέπει να διαθέτει και φορολογική ενηµερότητα, ήτοι να µην οφείλει στην Εφορία. Πέφτουµε έτσι στο 5%. Αυτό το 5% θα πρέπει να προσκοµίζει αυτοπροσώπως φωτογραφία στο οικείο Τµήµα Τάξης, όπου θα λαµβάνονται δακτυλικά αποτυπώµατα και θα ελέγχεται το γνήσιο των στοιχείων του. Αν καταζητείται για άλλο λόγο θα συλλαµβάνεται, οπότε πέφτουµε στο 2%.

Το ∆ΠΦ θα έχει ισχύ έναν χρόνο και µετά τη λήξη του θα πρέπει να επανεκδοθεί µε τις ίδιες προϋποθέσεις, άρα πέφτουµε στο 1%. Για να εισέλθει στο γήπεδο, ο κάτοχος του ∆ΠΦ θα προσκοµίζει εγγυητική επιστολή τραπέζης ύψους 100.000 ευρώ, η οποία θα κρατείται για την περίπτωση ζηµιών ή διακοπής του αγώνα. Ετσι θα αποµείνει ποσοστό 0,5%. Οποιος βήξει µέσα στο γήπεδο θα χάνει την εγγυητική και επιπλέον µέσω του Taxis θα χρεώνεται µε το ποσό της ζηµιάς πολλαπλασιασµένο επί είκοσι.

Ετσι θα αποµείνει ποσοστό 1 τοις χιλίοις. Η αποχώρηση από το γήπεδο θα γίνεται µε επίδειξη ασφαλιστικής ενηµερότητας, οπότε το ποσοστό θα πέσει στο 0,1 τοις χιλίοις. Για να γλιτώσουµε και από αυτό, στα γήπεδα θα καταργηθούν οι σκάλες και θα τοποθετηθούν ασανσέρ που πέφτουν µόνα τους, όπως στο Ιπποκράτειο. Ετσι δεν θα µείνει κανένας και θα εξαλειφθεί η βία στα γήπεδα. Αυτά τα µέτρα θα εφαρµόσει το «Κόµµα Μου». Αν πιστεύετε ότι είναι σκληρά, θα κάνω µια υποχώρηση και θα τα εφαρµόσω µόνο στην αντίπαλη οµάδα. Αλλωστε, της δικής µου οµάδας οι φίλαθλοι δεν χρειάζονται µέτρα. Είναι άγιοι άνθρωποι και δεν κάνουν ποτέ φασαρίες.

ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακόςεπεισόδιαΟΑΚΑ