Αθλητισμός | 28.02.2021 16:24

Λέστερ - Αρσεναλ 1-3: Κανονιά με ανατροπή - Τα γκολ

Newsroom

Η Αρσεναλ ήταν ξανά αποτελεσματική και με ανατροπή σε διάστημα οχτώ λεπτών πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Λέστερ με 3-1 και βελτίωσε τη θέση της στη βαθμολογία της Premier League. Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στους 16 του Europa League, μετά την πρόκριση επί της Μπενφίκα, έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό φεγγάρι περνώντας και από την έδρα των Αλεπούδων.

Παρά το γεγονός ότι νωρίς-νωρίς η Λέστερ άνοιξε το σκορ με εξαιρετικό γκολ του Τίλεμανς, οι Κανονιέρηδες ισοφάρισαν στο 39' με θαυμάσια κεφαλιά του Νταβίντ Λουίς και πήρε προβάδισμα (1-2) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λακαζέτ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου (45'+2'). Στο 52' ο Πεπέ με πλασέ σε άδειο τέρμα διαμόρφωσε το 1-3 που έφερε την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα στο -6 από τις θέσεις που οδηγούν στα Κύπελλα Ευρώπης.

Διαβάστε επίσης: Γκέλα της Γιουβέντους στη Βερόνα και - 7 από την κορυφή

Αντιθέτως, η Λέστερ φαίνεται ότι έχει εισέλθει σε μια δύσκολη περίοδο καθώς μετά τον αποκλεισμό-σοκ από τη Σλάβια Πράγας στο Europa League ηττήθηκε κι από την Αρσεναλ έμεινε στο -13 από την προπορευόμενη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ έχασε λόγω τραυματισμού και τους Μπαρνς και Εβανς.

Διαβάστε επίσης: Με μαγικά του Μέσι η Μπαρτσελόνα πέρασε από τη Σεβίλλη

Premier LeagueποδόσφαιροΑρσεναλΛέστερ