Αθλητισμός|29.07.2024 15:30

Προ των πυλών του ΠΑΟΚ ο Τσάλοφ: Νέα σημαντική ενίσχυση στη γραμμή κρούσης του Δικεφάλου

Newsroom

Προ των πυλών του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Ρώσος στράικερ Φίοντορ Τσάλοφ! Οι άνθρωποι του Δικεφάλου συνεχίζουν την προσπάθεια για την ποιοτική ενίσχυση των πρωταθλητών Ελλάδας και στο πλαίσιο αυτό έπεισαν τον 26χρονο σέντερ φορ να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα.

Νωρίτερα, οι Ρώσοι επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες, κάνοντας λόγο για «τελειωμένη» υπόθεση και έδωσαν ως ημέρα πιθανής άφιξης του παίκτη στην Θεσσαλονίκη την Τρίτη (30/7)! Εκτίμηση που επιβεβαιώνεται πλέον και από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι ανέφεραν πως «παλεύουμε να έρθει αύριο κιόλας»!

Στοιχείο, που αν μη τι άλλο, δείχνει πόσο προχωρημένη είναι η υπόθεση για τους πρωταθλητές Ελλάδος που έχουν εδώ και ημέρες εγγράφως το «ναι» του παίκτη στα χέρια τους, ενώ θα ενεργοποιήσουν και το ποσό της ρήτρας για την αγορά του Τσάλοφ.

Ο κομβικός ρόλος του Ιβάν Σαββίδη

Απόλυτα κομβικός ήταν ο ρόλος του Ιβάν Σαββίδη στη διαφαινόμενη μεταγραφή του Τσάλοφ. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου πήρε πάνω του το θέμα μιλώντας αρχικά με τον 26χρονο στράικερ και στη συνέχεια με τον ιδιοκτήτη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας! Ο Σαββίδης επικοινώνησε με τον Τσάλοφ και «διέλυσε» κάθε αμφιβολία μέσα του (σύμφωνα με όσα ανέφεραν τα ρωσικά ρεπορτάζ) πείθοντας τον ποδοσφαιριστή να αποδεχθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ και να αφήσει την αγαπημένη του ΤΣΣΚΑ.

Ο Ιβάν Σαββίδης όμως, δεν έμεινε εκεί καθώς με μια κίνηση ματ, «ξεκλείδωσε» και το deal με την ΤΣΣΚΑ επικοινωνώντας με τον ιδιοκτήτη του κλαμπ. Σύμφωνα με τον Ρώσο δημοσιογράφο, Ιβάν Καρπόφ, «πριν από λίγες ημέρες υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Γκίνερ με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, τον δισεκατομμυριούχο, Ιβάν Σαββίδη, για το θέμα Τσάλοφ. Ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του παίκτη στην Ελλάδα. Ο Γκίνερ άναψε το πράσινο φως για την μετακίνηση του Τσάλοβ στον ΠΑΟΚ και σήμερα ο παίκτης συναντήθηκε με τη διοίκηση της ΤΣΣΚΑ. Κατά την διάρκεια της ημέρας, επιλύονται οι λεπτομέρειες της ρήτρας και τις επόμενες ημέρες, αν όχι σήμερα, θα πετάξει για την Θεσσαλονίκη».

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την ποιοτική του ενίσχυση μετά την έλευση του Καμαρά και του Τισουντάλι αλλά και την αναμονή της άφιξης του ταλαντούχου Σόλα Σορτάιρ.

ΠΑΟΚειδήσεις τώρα