Αθλητισμός | 06.05.2019 08:45

Λίβερπουλ: Δεν θα παίξει ο Σαλάχ με Μπάρτσα σύμφωνα με αιγυπτιακά ΜΜΕ

Αλέξανδρος Λοθάνο

Σήμερα Δευτέρα (6/5) αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά αν ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα μπορέσει να ενισχύσει την Λίβερπουλ στον δεύτερο ημιτελικό του Champions League με την Μπαρτσελόνα (Τρίτη 7/5, 22:00), μετά τον τραυματισμό του στο κεφάλι, στο ματς πρωταθλήματος με τη Νιούκαστλ.

Παρ’ ότι οι αρχικές ενδείξεις για την κατάσταση του Αιγύπτιου σταρ των «Κόκκινων» ήταν θετικές, ΜΜΕ σε Αίγυπτο και Ισπανία υποστηρίζουν τις τελευταίες ώρες ότι ο «Βασιλιάς Μο» δεν θα μπορέσει τελικά να δώσει το παρών.

Η αθλητική ιστοσελίδα «Yallakora», από τις πιο δημοφιλείς στην χώρα του Σαλάχ, ανέφερε ότι ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή στο κεφάλι δεν είναι απλός και ότι θα τον αφήσει εκτός από την ρεβάνς με την παρέα του Λιονέλ Μέσι, κάνοντας πλέον αγώνα δρόμου για να προλάβει το τελευταίο ματς πρωταθλήματος με την Γουλβς (Κυριακή 12/5, 17:00).

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι πληροφορίες που μετέφερε, μέσω του ισπανικού ραδιοφωνικού σταθμού «Cadena Ser» ο δημοσιογράφος Μπρούνο Αλεμάνι. Ο συγκεκριμένος ρεπότερ, ο οποίος είχε ενημερώσει νωρίτερα από τους υπόλοιπους ότι ο Ρομπέρτο Φιρμίνο δεν επρόκειτο να είναι βασικός στο πρώτο ματς του «Καμπ Νόου» λόγω ενοχλήσεων (όπως και συνέβη), υποστήριξε ότι ο Σαλάχ δεν θα αγωνιστεί στην ρεβάνς.

Σύμφωνα με τον Αλεμάνι, η απόφαση ανήκει στον γιατρό της Λίβερπουλ, ο οποίος επαφίεται στα πρωτόκολλα που εφαρμόζονται στο αγγλικό ποδόσφαιρο, σύμφωνα με τα οποία ένας παίκτης που έχει δεχθεί ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι, πρέπει να μείνει έξι μέρες εκτός αγώνων ως μέτρο πρόληψης.

Οπως και να’ χει, ο Σαλάχ θα υποβληθεί σήμερα σε ενδελεχείς εξετάσεις, μετά το πέρας των οποίων αναμένεται να γίνει γνωστό οριστικά αν θα ενισχύσει ή όχι τους «Κόκκινους» στην ρεβάνς του 3-0 στην Βαρκελώνη. Μια απόφαση που, σύμφωνα με «Yallakora» και «Cadena Ser», έχει ήδη παρθεί και είναι αρνητική.

Champions LeagueΛίβερπουλποδόσφαιροΜοχάμεντ ΣαλάχΜπαρτσελόνατραυματισμοί