Αθλητισμός | 23.05.2019 12:50

Γιουβέντους: Φαβορί στα στοιχήματα ο Γκουαρδιόλα!

Αλέξανδρος Λοθάνο

Δύο φορές την τελευταία εβδομάδα, ο Πεπ Γκουαρδιόλα το έχει ξεκαθαρίσει: «Δεν πάω στην Ιταλία και την Γιουβέντους. Εχω δύο χρόνια συμβόλαιο, είμαι ευχαριστημένος εδώ και δεν θα πάω πουθενά. Την επόμενη σεζόν θα είμαι προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι».

Παρά τις δηλώσεις του Καταλανού τεχνικού, όμως, οι Ιταλοί επιμένουν. Το πρακτορείο ειδήσεων «AGI», το οποίο λειτουργεί από το 1950, «ανακοίνωσε» την πρόσληψη του Γκουαρδιόλα από την Γιούβε, αναφέροντας μάλιστα και λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Σύμφωνα με το «AIG», λοιπόν, ο Πεπ θα παίρνει 24 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο (ποσό ρεκόρ για προπονητή σε συλλογικό επίπεδο), θα υπογράψει στις 4 Ιουνίου και, δέκα ημέρες αργότερα, θα παρουσιαστεί από την «Γηραιά Κυρία».

Ανεπίσημα, η Γιουβέντους διαψεύδει και το ίδιο κάνει το περιβάλλον του Γκουαρδιόλα. Η συνεχής φημολογία, όμως, έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό και τα γραφεία στοιχημάτων στην γειτονική χώρα.

Η «Snai», από τις πιο γνωστές ιταλικές στοιχηματικές εταιρείες, δίνει πλέον ως πρώτο φαβορί τον Γκουαρδιόλα για να διαδεχθεί τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, με χαμηλή απόδοση (1,50), έναντι του κατά πολλούς φαβορί Μαουρίτσιο Σάρι (3,00), αλλά και των Ζοσέ Μουρίνιο (4,00), Μαουρίσιο Ποτσετίνο (5,00), Αντόνιο Κόντε και Σιμόνε Ινζάγκι (από 8,00 και οι δύο).

Μάντσεστερ ΣίτιΠεπ ΓκουαρδιόλαΓιουβέντουςποδόσφαιρο