Αθλητισμός | 16.06.2019 19:29

Αρης: Συμφώνησε και ο Αυστριακός γκολκίπερ Φαμπιάν Εμαν

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Ο Αρης εντόπισε και τον δεύτερο γκολκίπερ πίσω από τον Χουλιάν Κουέστα, καθώς ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος θα αποχωρήσει. Πρόκειται για τον Αυστριακό γκολκίπερ Φαμπιάν Εμαν, 21 ετών, με ύψος 1,89 μέτρα, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 26 συμμετοχές με τη Κάφενμπεργκ, ομάδα της Β' κατηγορίας, η οποία τερμάτισε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Οι άνθρωποι του Αρη ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τον Εμαν, που θα λύσει τη συνεργασία του με τη Στουρμ Γκρατς στην οποία ανήκει και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει διετές συμβόλαιο. Στην Αλκμήνης θεωρούν ότι πρόκειται για ταλαντούχο τερματοφύλακα, τον οποίο παρακολουθούν εδώ και καιρό, καθώς είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Αυστρίας.

Τρίτος τερματοφύλακας στη νέα περίοδο θα είναι ο επίσης νεαρός Ντίνος Αρβανίτης, ο οποίος ανήκει στον Αρη και είχε δοθεί στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. 

Τέλος ο Γιέφτοβιτς

Εξάλλου ο Αρης αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον Σέρβο εξτρέμ του Ερυθρού Αστέρα Μίλαν Γιέφτοβιτς, καθώς το θέμα έχει τραβήξει τόσο καιρό χωρίς ουσιαστικές εξελίξεις. Ο Αρης προχωράει πλέον ξεκάθαρα για τον Αργεντινό Ντάνιελ Μαντσίνι και βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με την Μπορντό, η οποία έχει τα δικαιώματα του. Τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτηθεί ένας ακόμη εξτρέμ για να είναι ο Αρης πλήρης στα άκρα της επίθεσης. Στο διάστημα αυτό, παρακολούθησε πρόσφατα από κοντά και την υπόθεση του Γάλλου εξτρέμ Ρομέν Φιλιποτό

 

μεταγραφέςΑρηςΦαμπιάν Εμανποδόσφαιρο