Συνταγές |ΙCookGreek

Άλειμμα με ανθότυρο, γιαούρτι, άνηθο και κρεμμυδάκια

©ICookGreek
©ICookGreek

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ χτυπάτε με πιρούνι τη μαγιονέζα, την κρέμα γάλακτος, το ανθότυρο (ή τη ρικότα), το γιαούρτι και το λιωμένο ροκφόρ μέχρι να ομοιογενοποιηθούν.
  2. Προσθέτετε στη σάλτσα τον άνηθο, την αμυγδαλόψιχα και τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια και ανακατεύετε. Σερβίρετε σε μπολ.

Πληκτρολογήστε για αναζήτηση

 
©ICookGreek
©ICookGreek
5'
6

Υλικά

  • τυρί ανθότυρο: 300 γρ., κομματιασμένο με πιρούνι
  • μαγιονέζα: 2 κουταλιές της σούπας
  • κρέμα γάλακτος: 3 κουταλιές της σούπας
  • γιαούρτι στραγγιστό: 100 γρ.,
  • ροκφόρ: 100 γρ., λιωμένο με πιρούνι
  • άνηθος: 2 κουταλιές της σούπας, ψιλοκομμένος
  • αμυγδαλόψιχα: 50 γρ., θρυμματισμένη στο μπλέντερ
  • φρέσκα κρεμμυδάκια: 2, ψιλοκομμένα