Τηλεόραση|29.07.2024 14:22

«Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»: Δείτε το πρώτο music video από το soundtrack της νέας σειράς του Alpha!

Newsroom

Το «Γιατί Αρέσω Τόσο», που τραγουδούν η Μαρία Λεκάκη και η Νίκη Λάμη, τις οποίες θα δούμε σύντομα ως βαρόνη Σεβαστού και Μαρουσώ Βροντάκη, είναι το πρώτο τραγούδι και music video από το πολυαναμενόμενο soundtrack της νέας σειράς των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, «Η Κατάρα Της Τζέλας Δελαφράγκα». Τη μουσική υπογράφει ο Γιώργος Θεοφάνους και τους στίχους η Αφροδίτη Μάνου.

Το «Γιατί Αρέσω Τόσο» είναι το πρώτο δείγμα, που έχουν γράψει ο Γιώργος Θεοφάνους και η Αφροδίτη Μάνου, με τραγούδια διαφορετικού είδους και ύφους, αλλά και μία πρώτη «γεύση» από τα όσα θα δούμε σύντομα στις οθόνες μας, στον Alpha, από τους Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα.

Συμμετοχές έκπληξη

Εκτός από τους πρωταγωνιστές της νέας κωμικής σειράς, στο soundtrack «Η Κατάρα Της Τζέλας Δελαφράγκα» συμμετέχουν και μερικοί από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς Έλληνες καλλιτέχνες, οι οποίοι, μάλιστα, εμφανίζονται σε ρόλους – έκπληξη στα επεισόδια.

Στο all-star soundtrack συμμετέχουν οι τραγουδιστές (με αλφαβητική σειρά) Μελίνα Ασλανίδου, Πέγκυ Ζήνα, Πέτρος Ιακωβίδης, Γιώργος Λιβάνης, Κατερίνα Λιόλιου, Νίκος Μακρόπουλος, Μπάμπης Τσέρτος και Josephine, καθώς και η Αφροδίτη Μάνου.

Ολόκληρο το soundtrack «Η Κατάρα Της Τζέλας Δελαφράγκα» θα κυκλοφορήσει από την Panik Records σε λίγο καιρό, ενώ σταδιακά και σε σταθερή βάση θα «ανεβαίνει» στο YouTube το music video κάθε τραγουδιού.

«Η Κατάρα Της Τζέλας Δελαφράγκα», η σειρά των σειρών, έρχεται σύντομα στον Alpha. Ολόκληρη η σύγχρονη ελληνική τηλεόραση σε μία κωμωδία, με μια πλειάδα αγαπημένων πρωταγωνιστών και σπαρταριστές ατάκες που θα αφήσουν εποχή.

AlphaPanik RecordsΑφροδίτη ΜάνουΓιώργος ΘεοφάνουςΜαρία ΛεκάκηΜιχάλης Ρέππας