Viral|09.09.2024 10:07

Ρωσία: Διέσωσαν υπέρβαρη γάτα που ζύγιζε... 17 κιλά - Δεν μπορούσε καν να περπατήσει!

Newsroom

Μπορεί να εγκαταλείφθηκε αλλά σίγουρα δεν πείνασε. Ο λόγος για μια γάτα στη Ρωσία που ζούσε στο υπόγειο ενός νοσοκομείου φτάνοντας τελικά να παχύνει τόσο που να μην μπορεί να περπατήσει.

Δεν μπορούσε καν να περπατήσει

Η υπέρβαρη γατούλα ζυγίζει 17 κιλά, βάρος που αντιστοιχεί σε αυτό ενός τετράχρονου παιδιού. Η Kroshik διασώθηκε και τέθηκε σε πρόγραμμα διατροφής και άσκησης σε ένα καταφύγιο ζώων για να χάσει βάρος.

Οι διασώστες δήλωσαν ότι η Kroshik πιστεύεται ότι είχε εγκαταλειφθεί και βρέθηκε στο υπόγειο του νοσοκομείου στο Πρεμ, μια πόλη κοντά στα Ουράλια Όρη, όπου το προσωπικό τάιζε το αιλουροειδές με μπισκότα και σούπα.

«Η ιστορία της είναι μια εξαιρετικά σπάνια περίπτωση που κάποιος αγαπάει τόσο πολύ μια γάτα που την ταΐζει σε τέτοια κατάσταση», ανέφερε η εκπρόσωπος του καταφυγίου Matroskin στο Πρεμ.Προς το παρόν, βρίσκεται σε αυστηρή δίαιτα για να εξασφαλίσει ότι θα χάσει το περιττό βάρος. Επίσης, τοποθετείται σε διάδρομο ως μέρος της άσκησης απώλειας βάρους.

Πάντως, η Kroshik έχει πολλή δουλειά μπροστά της και πολύ διάδρομο καθώς σύμφωνα με την The Sun πρέπει να χάσει περίπου το 70% του σωματικού του βάρους για να φτάσει στο ιδανικό βάρος των 4,5 κιλών!

Ρωσίαπαχυσαρκίαδίαιταγάταειδήσεις τώρα