Κόσμος | 21.10.2020 15:55

Κορονοϊός: Ευχές του Μπάιντεν στον Τραμπ - Αρνητικός ο Πέιν

Newsroom

Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για τον Λευκό Οίκο, Τζο Μπάιντεν, ευχήθηκε σήμερα, Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, «ταχεία ανάρρωση» στον Ντόναλντ Τραμπ και τη Μελάνια Τραμπ που διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

«Η Τζιλ Μπάιντεν (η σύζυγός του) και εγώ στέλνουμε τις σκέψεις μας στον πρόεδρο Τραμπ και την πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ για ταχεία ανάρρωση», έγραψε σε ένα τουίτ ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, ηλικίας 77 ετών. Οι Τραμπ και οι Μπάιντεν βρέθηκαν στο Κλίβελαντ, στο Οχάιο, το βράδυ της Τρίτης, 29 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα όπου πραγματοποιήθηκε το πρώτο προεδρικό ντιμπέιτ.

«Θα συνεχίσουμε να προσευχόμαστε για την υγεία και την ασφάλεια του προέδρου και της οικογένειάς του», έγραψε ακόμη ο Τζο Μπάιντεν στο Twitter.

T

Αρνητικός ο Πενς

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς διαγνώσθηκε αρνητικός στον κορονοϊό, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του. «Σήμερα το πρωί, ο αντιπρόεδρος Πενς και η Δεύτερη Κυρία διαγνώσθηκαν αρνητικοί στην Covid-19. Η κατάσταση της υγείας του αντιπροέδρου Πενς παραμένει καλή και εύχεται στους Τραμπ καλή ανάρρωση», ανακοίνωσε ο Ντέιβιντ Ο΄Μάλεϊ στο Twitter. 

Υπενθυμίζεται ότι ευχές έστειλε και ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν. 

Διαβάστε επίσης: Τι θα συμβεί εάν νοσήσει βαριά ο Τραμπ - Η πρόβλεψη του Συντάγματος

Ντόναλντ ΤραμπΤζο ΜπάιντενΜελάνια Τραμπεκλογές ΗΠΑΜαικ ΠενςΚορονοϊός