Κόσμος|27.07.2024 18:49

Τραγωδία στην Καλιφόρνια: Κύμα παρέσυρε έγκυο και τον σύντροφό της - Το ζευγάρι πόζαρε σε βράχο για μια σέλφι

Newsroom

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε μια έγκυο και στον αρραβωνιαστικό της στην Καλιφόρνια την ώρα που πόζαραν για φωτογραφία πάνω σε έναν βράχο.

Ένα τεράστιο κύμα έριξε στον Ειρηνικό Ωκεανό την 33χρονη Έμα Νέλι Ντιαζλίλ Λόπεζ και τον 30χρονο Πέντρο Νταβίντ Γκουανταράμα Σερόν με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους από πνιγμό.

Αυτόπτες μάρτυρες οι λουόμενοι

Το φρικτό γεγονός συνέβη μπροστά σε δεκάδες κόσμου με αποτέλεσμα να ακολουθήσει αναστάτωση στην προσπάθειά των λουόμενων να σώσουν το ζευγάρι.

«Αρκετά άτομα τηλεφώνησαν και ανέφεραν ότι ένα κύμα παρέσυρε δύο θύματα από βράχο στον ωκεανό», ανέφεραν οι Αρχές της Σάντα Κρουζ. Σωστικά συνεργεία βρήκαν «τα δύο θύματα να επιπλέουν μπρούμυτα στον ωκεανό», σημείωσαν.

«Παγίδα θανάτου»

Άνθρωποι που γνωρίζουν την περιοχή χαρακτηρίζουν παγίδα θανάτου το σημείο όπου έχασε τη ζωή του το ζευγάρι, λόγω των «απρόβλεπτων ρευμάτων», που μπορούν να σηκώσουν ισχυρά κύματα. Μάλιστα η πυροσβεστική υπηρεσία της Σάντα Κρουζ προειδοποιεί το κοινό: «Μη στρέφετε ποτέ την πλάτη σας στον ωκεανό, να έχετε το νου σας σε πλημμυρίδες», προειδοποιεί το κοινό η πυροσβεστική υπηρεσία της Σάντα Κρουζ.

ειδήσειςΗΠΑειδήσεις τώραΚαλιφόρνιαπνιγμός