Χρήσιμες συμβουλές
Το απάκι φέρνει έναν αέρα από τα κρητικά βουνά στο κλασικό μαγειρευτό της άνοιξης
Γέμιση με γευστική ένταση από τα λαχανικά στο λάδι που απαλύνει η προσθήκη φρέσκου τυριού-κρέμα
Έδεσμα περιωπής που γίνεται υπέροχο και με κατεψυγμένες αγκινάρες, αν έχετε δεν έχετε χρόνο και διάθεση να το δοκιμάσετε με φρέσκες.
Δοκιμάστε την απίθανη αυτή πιτούλα με κολοκυθάκια, αγκινάρες, κασέρι και μανούρι παρέα με λευκό, δροσερό κρασί.
Συνταγή για αγκινάρες αλά πολίτα, εμβληματικό πιάτο της ανοιξιάτικης παραδοσιακής κουζίνας.
Κλασικές ντομάτες ή άνυδρα ντοματίνια που στέγνωσαν στον καυτό ήλιο προκειμένου να διατηρηθούν για πολύ πολύ καιρό, χαρίζουν τη γευστική τους ένταση σε πίτες, ομελέτες και αλμυρά τσιζκέικ.
Αξιοποιήστε τον τόνο της κονσέρβας συνδυαστικά με φρέσκες ή κατεψυγμένες αγκινάρες για να απολαύσετε ένα υπέροχο πιάτο με βάση το ρύζι κατάλληλο και για γεύμα και για δείπνο.
Απολαύστε τις ανοιξιάτικες αγκινάρες συνδυασμένες με φιλετάκια κοτόπουλου σε ένα πεντανόστιμο και χορταστικό κυρίως πιάτο. Δείτε τη συνταγή.
Όταν έρθει η ώρα για ένα ασύρτικο ή κάποιο εκλεκτό, ελληνικό απόσταγμα θυμηθείτε αυτές τις αγκινάρες στο βαζάκι.